Circuit MónNatura Delta de l'Ebre


Visita guiada per descobrir l'essència del Delta

Visita guiada a Món Natura Delta de l'Ebre

Preu per persona

10 €

Descripció

Circuit que comença a l’espai de recepció i serveis de MónNatura Delta de l’Ebre, on hi ha el punt d’informació i orientació i també l’àrea de descans. Després entrareu a la zona de les salines, on us explicaran què són.

Continuareu cap a l’Espai Delta, on quatre àmbits expositius, amb la tecnologia més avançada, permeten copsar l’essència del Delta amb els cinc sentits i comprendre millor què fa diferents aquestes terres i aquest entorn.

Al costat de l’Espai Delta hi ha el Mirador 360º, per observar el vast territori del Delta i la població d’aus. La visita continua per l’aguait, des d’on s’observa la fauna de les antigues salines de Sant Antoni. D’aquí arribareu a la zona de recuperació de les antigues basses de la piscifactoria, on podreu conèixer una de les espècies de peix més emblemàtiques de la zona, en perill d’extinció, el fartet, i observar la vegetació salina.

La visita continua amb una zona expositiva que explica les arts de pesca tradicionals, molt a la vora de l’embarcador, on els visitants poden gaudir de la navegació en pontona (barca de perxar típica i antiga del delta de l'Ebre).

Horaris de les visites guiades:
Tots els dissabtes i diumenges a les 12h (en català) i 16h (en castellà).
*Setmana Santa i estiu (del 15 de juliol al 17 de setembre): cada dia a les 12h (en català) i 17h (en castellà).

Tarifes:

VEIGUES QUIN DELTA! (visita guiada)
Adults: 10,00€
Nens (de 5 a 12 anys): 5,00€
Nens (menors de 5 anys): gratuït

VISITA AL CENTRE (visita lliure)
Adults: 8,00€
Nens (de 5 a 12 anys): 4,00€
Nens (menors de 5 anys): gratuït

Preu total per

persona

10

Localització

Javascript is required to view this map.