Conferència 'Ser autònom: formes jurídiques i fiscalitat'

Data i hora

Dimecres, 28 Novembre, 2012 - 19:00 - 20:00

Lloc

Casal de Joves de Roquetes (c. del Canal, 11)

Població

Roquetes

Descripció de l'activitat

Primera sessió de les conferències en xarxa de la UOC
Ser autònom: formes jurídiques i fiscalitat, a càrrec de Daniel Viader,
advocat i gerent de l'Àrea Fiscal d'Aures Advocats i Assessors.


Experiència pilot de la UOC de conferències en xarxa de manera simultània en dos localitzacions diferents de les Terres de l'Ebre, a Roquetes, al Baix Ebre, i a Gandesa, a la Terra Alta. Seran els dies 28 de novembre, i 12 i 19 de desembre.


Aquests seminaris es podran seguir gratuïtament des de qualsevol de les dos seus amb la possibilitat que el públic assistent puga participar activament en el contingut a través d'internet.
Els Seminaris en xarxa són una experiència fruit de la col·laboració entre el Consell Comarcal de la Terra Alta, l'Ajuntament de Roquetes i l'empresa Guifi.net.

La primera sessió tindrà lloc el 28 de novembre al Casal de Joves de Roquetes sota el títol Ser autònom: formes jurídiques i fiscalitat, a càrrec de Daniel Viader, advocat i gerent de l'Àrea Fiscal d'Aures advocats i assessors.

La segona serà el 12 de desembre, al Consell Comarcal de la Terra Alta a Gandesa, amb el títol Com captar i fidelitzar clients, a càrrec de Julio Villalobos, director de Màrqueting d'ESADE, col·laborador docent dels Estudis d’Economia i Empresa a la UOC.

El 19 de desembre, al Casal de Joves de Roquetes tindrà lloc la conferència Eines col·laboratives, innovació i empresa xarxa per a un entorn turbulent, a càrrec de Pere Losantos, col·laborador docent dels Estudis d’Economia i Empresa a la UOC.

Més informació
Teresa Nielles (609 023 401)
Universitat Oberta de Catalunya
93 253 23 00 / 977 58 80 66
gpremsa@uoc.edu / jpremsa@uoc.edu
premsa.uoc.edu

GPS: Latitud

40.820136

GPS: Longitud

0.505105

Localització

Javascript is required to view this map.