Festes de la Cinta 2011

Data i hora

Dijous, 1 Setembre, 2011 - 07:00

Lloc

Diferents espais de la ciutat

Població

Tortosa

Descripció de l'activitat

 

9.00 h. Coet matinal de la jornada de festes majors.

9.00 h. a 12.30 h. Handbol a la plaça, partits de minihandbol. Lloc: plaça Espanya. Organitza: Centre Esports Tortosa

10.00 h. Arribada dels gaiters a la plaça de l’Ajuntament anunciant l’arribada de la Festa Major. Lloc: plaça Espanya.

10.30 h. Repartiment del típic panoli pels carrers de la ciutat, amb l'acompanyament de les colles de grallers, dolçainers i tamborers. Els punts de venda on podeu anar a buscar personalment la prima de panoli són: pl. Barcelona, pl. Immaculada, pl. Joaquim Bau i la pl. Carrilet.
Hi participen: els Gaiters de l’Aguilot, la Colla Jove de Dolçainers de Tortosa, Lo Chaparro i Joseret i l’Associació Cultural de Ferreries.

10.00 h. a 13.00 h i de 17.00 a 20.00 h. Mostra d’imagineria popular. Lloc: carrer de la Rosa, 13, baixos. Organitza: Calaix de Sastre.

11.00 h. La reina de festes i la reina infantil ofereixen el panoli a la corporació municipal. Lloc: Ajuntament de Tortosa.

11.30 h. Inauguració del pàrquing i de la plaça del Carrilet. Durant els dies de festes l’aparcament serà gratuït perquè tothom puga conèixer aquest nou equipament. Lloc: plaça Carrilet. Organitza: Obredisa

12.00 h. Inici del Festival Ebre Terra de Vent amb Wonder Brass Band (França), Asnup (Senegal) i Taraf Goulamas (França-Romania) Lloc: plaça Espanya.

12.15 h. Actuació de Wonder Brass Band (França). Ebre Terra de Vent. Lloc: plaça Barcelona.

12.30 h. Actuació musical del grup de músiques del món Asnup (Senegal). Ebre Terra de Vent Lloc: plaça Carrilet.

13.00 h. Actuació Taraf Goulamas (França-Romania). Ebre Terra de Vent. Lloc: plaça Espanya

16.30 h. fins les 21.00 h. Lo Sirgador. Navegacions turístiques per la façana fluvial de la ciutat. Organitza: Llaguts de l’Ebre. Preu especial Cinta 2011: 5 €

17.30 h. Tallers infantils, jocs al carrer i xocolatada. Organitza: Patronat de la Sagrada Família. Lloc: carrer Mercaders, davant de la seu del Patronat.

18.00 h. a 1.30 h. Zona d’atraccions i casetes de fira Lloc: passeig de les Bicicletes.

18.00 h. Inici de les activitats solidàries organitzades en favor de la Lliga contra el Càncer. Durant tota la tarda, les instal·lacions esportives municipals acolliran actes en favor d’aquesta entitat tan arrelada a la ciutat.

18.00 h. Competicions de bàsquet i handbol. Activitats de la Lliga contra el Càncer Lloc: Pavelló Esportiu de Ferreries. Organitza: Club Bàsquet Cantaires i Centre d’Esport Tortosa.

18.00 h. Cercavila fluvial d’Asnup (Senegal), a bord del llaüt Lo Sirgador. Ebre Terra de Vent Lloc: sortida de l’embarcador del Club de Rem.

18.30h. Cercavila a càrrec de Asnup (Senegal). Ebre Terra de Vent Recorregut: plaça de l’Absis, c. de la Rosa, pl. Agustí Querol, pl. de l’Angel, c. St. Blai, c. Teodor González i pl. Alfons XII

19.00h. Cercavila grup Wonder Brass Band (França). Ebre Terra de Vent Recorregut: pl. Espanya, av. Generalitat, c. Argentina i pl. Alfons XII.

19.00 h. Seguici festiu dels Gegants i Cort de Bèsties Recorregut: sortida de la Casa dels Gegants (Parc Municipal Teodor Gonzàlez), av. Generalitat fins pl. Barcelona

19.00 h. Quadrangular de futbol amb el CD Tortosa, CF Jesús Catalònia, UE Remolins Bítem i CD Roquetenc. En el mateix acte es realitzarà la Presentació del primer equip del CD Tortosa. Activitats de la Lliga contra el Càncer. Organitza: CD Tortosa.
Lloc: Estadi municipal.

19.00 h Quadrangular futbol-7 femení. Activitats de la Lliga contra el Càncer Lloc: camp auxiliar de futbol Organitza: CD Tortosa – Ebre

19.30 h. Penyatukada! cercavila de les penyes acompanyades per la percussió de les colles Lo Golafre, Diables Lucifers, Llampec Nois i Percusound. Recorregut: pl. de l’Àbsis, c. de la Rosa, pl. Constitució, c. de l’Àngel, c. St. Blai, c. Teodor González, av. Generalitat, c. Doctor Vilà i pl. Espanya.

19.30 h. Festa infantil solidària amb inflables i xocolatada. Activitats de la Lliga Contra el Càncer Preu: ticket solidari 1 € Lloc: Pista Nova i Velòdrom Municipal

20.00 h. Presentació de les penyes participants al Circuit de Penyes Cinta 2011 amb l’engegada del coet anunciador de l’inici de les Festes i lliurament de mocadors, a càrrec de l'Alcalde de Tortosa, Il·lm. Sr. Ferran Bel i Accensi, i del Regidor de Festes, Sr. Domingo Tomàs i Audí. Lloc: Plaça Espanya.

20.00 h. Cercavila a càrrec de Taraf Goulamas (França-Romania). Ebre Terra de Vent Recorregut: pl. Agustí Querol, av. Generalitat i pl. Carrilet.

20.30 h. Balls de Saló. Activitats de la Lliga contra el Càncer. Lloc: Pavelló Esportiu de Ferreries. Organitza: Club Ball Esportiu Ritme Vinallop.

20.30 h. Exhibició de ràdio control. Activitats de la Lliga Contra el Càncer Lloc: Velòdrom Municipal Organitza: RC de l’Ebre
(Espai entre activitats)

21.00 h a 1.00 h. Nit de Jota a la Plaça. Sopar popular de pa i porta i a partir de les postres cantada i ballada de jotes. Lloc: c. Gil de Frederic. Organitza: Casal Popular Panxampla i la Jota a la Plaça.

22.00 h. Actuacions a càrrec de Asnup (Senegal). Ebre Terra de Vent Lloc: passeig central del parc Teodor González i recinte de ball de l’Auditori Felip Pedrell.

22.30 h. Actuacions de Wonder Brass Band (França) Ebre Terra de Vent. Lloc: recinte de ball de l’Auditori Felip Pedrell i passeig central del parc Teodor González.

23.00 h. Concert d’obertura de les festes de la Cinta 2011 a càrrec de l’orquestra Selvatana. Lloc: recinte de ball de l’Auditori Felip Pedrell.

23.30 h. Ball de gala en homenatge a la reina de les festes i a les pubilles de la Cinta 2011, amenitzat per l'orquestra Selvatana. Lloc: recinte de ball de l’Auditori Felip Pedrell.

Nota: al Recinte de ball de l’Auditori Felip Pedrell podeu llogar les vostres taules per als 3 dies de ball (Selvatana, Cimarrón i Nueva Alaska) a un preu de 13,10 € (taula amb 6 cadires) per dia, adquirint-les per endavant a l’Ajuntament de Tortosa, al Servei d’Atenció al Ciutadà, a partir del 22 d’agost, de 9.00 h a 14.00 h, o bé el mateix dia del ball. Solament es podrà llogar una cadira addicional per taula, prèvia presentació del tiquet, al preu de 1 € / dia.

23.30 h. Actuació Taraf Goulamas (França-Romania). Ebre Terra de Vent. Lloc: passeig central del parc Teodor González.

1.00 h. El parc es mou amb el Penyes Sound Festival 4.0, per quart any consecutiu la presentació de
penyes continua amb una sessió de música dance, remember & actual per iniciar la primera nit de la Cinta. Regals, marxandatge, fluorescències, projeccions, visuals... complementaran una nova edició de la festa de les penyes. Xalera, ambient i marxa, garantits.
Lloc: passeig central del parc municipal. Coordinació: Imagina Ràdio. Organitza: Ajuntament de Tortosa.

GPS: Latitud

40.811024

GPS: Longitud

0.520703

Localització

Javascript is required to view this map.