Festes de la Cinta 2011

Data i hora

Divendres, 2 Setembre, 2011 - 22:00

Lloc

Tortosa

Població

Tortosa

Descripció de l'activitat

 

9.00 h. Coet matinal de la jornada de Festes Majors.

9.30 h. Concentració de les vespes participants al III Ral·li del Delta. Lloc: av. Generalitat, a l’alçada de la màquina del Carrilet. Organitza: Vespa Club Terres de l’Ebre.

10.00 h. Acte d’homenatge a Vidal Fusté i Muñoz. Lloc: plaça Espanya.

10.00 h. Comitiva urbana de les vespes concentrades en el III Ral·li del Delta. Recorregut: av. Generalitat, pont de l’Estat, av. Colom, c. Tarragona, rbla. Catalunya, pl. Corona d’Aragó i eix de l’Ebre direcció Benifallet. Organitza: Vespa Club Terres de l’Ebre.

10.00 h. a 13.00 h i de 17.00 a 20.00 h. Mostra d’imagineria popular. Lloc: carrer de la Rosa, 13, baixos. Organitza: Calaix de Sastre.

11.00 h. Actuació de la Banda de Música Manel Martínez i Solà de Jesús. Recorregut: pl. Barcelona, av. Generalitat, pl. Agustí Querol, c. St. Blai, c. Teodor González i pl. Alfons XII.

11.00 h. Cercavila grup folklòric Wonder Brass Band (França). Ebre Terra de Vent. Recorregut: pl. Carrilet, av. Generalitat i pl. Barcelona.

11.00 h. Actes amb motiu de la Jornada Europea de la Cultura Jueva. Visita guiada al Call i a la col·lecció permanent de la Catedral. Sortida des de plaça del Paiolet. Organitza: Ajuntament de Tortosa. Gratuït.

11.00 h a 14.30 h. Baby basket amb unflables i concurs d’esmaixades. Lloc: zona d’aparcament de Mc Donald’s. Organitza: Club de Bàsquet Cantaires i Mc Donald’s. Hi col·labora: Ajuntament de Tortosa

12.00 h. Ban cavalcada amb elements del seguici festiu i carros enramats passejant pel centre de la ciutat. Acompanyarà la comitiva la Banda Associació Musical Ciutat de Benicarló. Recorregut: sortida de pl. Espanya, c. Dr. Vilà, av. Generalitat, pl. Constitució, c. de l’Àngel, pl. de l’Àngel, c. St. Blai, c. Cervantes, c. Berenguer IV, av. Generalitat, c. Sebina i pl. Espanya.

12.00 h. Actuacions a càrrec de Asnup (Senegal). Ebre Terra de Vent. Recorregut: pl. Barcelona, Mercat Municipal i plaça d’Alfons XII.

12.00 h. Aplec de la Sardana de les Terres de l’Ebre amb l’actuació de la Cobla Mirantfont. Ebre Terra de Vent. Organitza: Foment de la Sardana de Cantaires de l’Ebre-Delta. Lloc: passeig central del parc municipal Teodor González.

12.00 h. Ball de vermut popular. Lloc: pl. Paiolet. Organitza: Casal Popular Panxampla. Hi col·labora: Moritz.

12.30 h. Actuacions Taraf Goulamas (França-Romania). Ebre Terra de Vent. Recorregut: passeig central del Parc Municipal Teodor Gonzàlez i pl. Carrilet.

13.00 h. Cercavila a càrrec de Jazz Street Marching Band. Ebre Terra de Vent. Recorregut: pl. de la Cinta, c. de la Rosa, pl. Agustí Querol, av. Generalitat, c. Dr. Vilà i pl. Espanya.

15.30 h. a 19.30 h Resislot Ciutat de Tortosa, curses d’scalèxtric. Lloc: C. Argentina, 16, 1r pis. Organitza: Club Slot Tortosa

15.00 h. XIV Campionat Internacional de Botifarra Ciutat de Tortosa. Lloc: La Nau del parc municipal. Organitza: Club d’Amics de la Botifarra de Tortosa. Hi col·labora: Ajuntament de Tortosa.

16.00 h. Torneig d’Handbol Ciutat de Tortosa, Lloc: Pavelló municipal d’Esports - Ferreries Organitza: Centre d’Esports Tortosa.

16.30 h. Prova del Circuit de Penyes: carrera de llits. Lloc: av. Generalitat, tram del Parc Municipal Teodor Gonzàlez Organitza: Ànim Perestroika Patrocina: Ajuntament de Tortosa

16.30 h a 21.00 h. Lo Sirgador. Navegacions turístiques per la façana fluvial de la ciutat. Organitza: Llaguts de l’Ebre Preu especial Cinta 2011: 5 €

18.00 h a 1.30 h. Zona d’atraccions i casetes de fira. Lloc: passeig de les Bicicletes

18.30 h. Actuacions a càrrec de Asnup (Senegal). Ebre Terra de Vent. Lloc: parc municipal Teodor González i av. Generalitat.

19.00 h. Actuacions de Jazz Street Marching Band. Ebre Terra de Vent. Lloc: parc municipal Teodor Gonzàlez i av. Generalitat.

19.00 h. Trofeu Ciutat de Tortosa amb el Club de Bàsquet Cantaires (2a Catalana) i Club Bàsquet Tarragona (LEB OR). Activitats de la Lliga contra el Càncer. Lloc: pavelló esportiu de Ferreries. Organitza: Club de Bàsquet Cantaires

19.30 h. Lliurament de la bandera de la Ciutat a la Penya Barcelonista de Tortosa Barcebre, que ha confiat l’honor de dur la bandera al president del FC Barcelona, Sandro Rossell i Feliu. Lloc: Saló de Plens de l'Ajuntament de Tortosa.

19.30 h. Repartiment de trofeus i premis del XIV Campionat Internacional del Joc de la Botifarra Ciutat de Tortosa. Lloc: Nau del parc municipal Teodor González. Organitza: Club Amics de la Botifarra de Tortosa. Hi col·labora: Ajuntament de Tortosa.

20.00 h. Ofrena de flors i fruits a la verge de la Cinta. Hi participaran representants dels municipis de les Terres de l'Ebre, de les entitats i dels pobles del municipi i de les penyes de la Cinta 2011. L’acte serà encapçalat pel seguici festiu de la Cinta, la Reial Arxiconfraria de la Cinta i la bandera de la ciutat i comptarà amb les actuacions dels grups participants a l’Ebre Terra de Vent: Banda Associació Musical Ciutat de Benicarló, Taraf Goulamas (França- Romania) i Wonder Brass Band (França). Hi participaran les formacions musicals locals: Gaiters de l’Aguilot, Colla Jove de Dolçainers de Tortosa, Grup de Tambors Lo Golafre, La Tuna de Tortosa, la Banda Manel Martínez i Solà de Jesús, les majorets i grup de percussió de Magruper i clourà l’ofrena la Banda Municipal de Música de Tortosa. L'Ajuntament de Tortosa convida tots els tortosins i tortosines a participar en l'ofrena amb vestits típics tortosins.
Recorregut: Sortida des de l'Antic Escorxador Municipal fins al passeig central del parc municipal Teodor González.

22.15 h. Interpretació del pasdoble de Tortosa a càrrec de la Banda Municipal de Música de Tortosa. Lloc: passeig central del parc municipal Teodor González.

00.00 h. Monumental castell de focs d'artifici Cinta 2011 a càrrec de Pirotècnia Tomàs. Lloc: marge dret del riu Ebre.

00.20 h. Desfilada final dels grups participants a l’Ebre Terra de Vent: Banda Associació Musical Ciutat de Benicarló, Taraf Goulamas (França-Romania). Asnup (Senegal), Jazz Street Marching Band i Wonder Brass Band (França). Recorregut: av. Generalitat i pg. central del parc municipal Teodor González.

00.30 h. 2n Festival Flaix FM Ciutat de Tortosa. A càrrec dels DJ Sergi Domene i Miquel Fontova des de Flaix FM. Dj Dani Fernández Trilogy ràdio Club, i Dj Dani Cortijo Mystic DJ, Preu entrades anticipades, 22 euros a Electro Hiper Europa de Tortosa, inclou la nit del 7è festival remember 90 de Piràmide, que es celebrarà el dissabte 10 de setembre. Lloc: pavelló firal. Organitza: Flaix FM

00.45 h. Ball amb el duo Elegance Lloc: Passeig Central del parc municipal Teodor Gonzàlez.

1.00 h. Nit Revival amb l'actuació estel·lar de Dalai (tribut a Mecano) i Albert Malla i el seu espectacle del Cocodril Club, amb coreografies de diferents èpoques. Rematarà la festa DJ Tonet. Durant la nit s’entregaran els premis del Concurs de Fotografia Ebre Terra de Vent 2010 juntament amb performances, marxandatge, efectes visuals, regals...
Lloc: recinte de ball de l’Auditori Felip Pedrell.
Organitza: Imagina Ràdio i Ajuntament de Tortosa.

GPS: Latitud

GPS: Longitud