La Passió de Vilalba 1

Data i hora

Dijous, 5 Abril, 2012 - 21:30 - 23:59

Lloc

Inici: plaça de Sant Antoni

Població

Vilalba dels Arcs

Descripció de l'activitat

Programa
21:30 h Representació de la Passió. Inici: plaça de Sant Antoni.
1:00 h Concert Apassionats pel vi, on es podran degustar productes típics i els vins dels cellers de Vilalba, entre d'altres el Vi de la Passió. Confraria (antiga església de Nostra Senyora de Gràcia).

Aquesta Passió és especial perquè es representa al carrer i les façanes de les cases, les finestres i el balcons del nucli històric de Vilalba dels Arcs es converteixen en el teló de fons del Jerusalem del segle I. La música de les gralles i el so dels tambors dels armats acompanyen la representació. No hi ha efectes especials ni de llum ni de so i la senzillesa i humilitat dels vestuaris realcen la paraula que és la protagonista de tota l’obra.

El Dijous Sant té lloc la representació nocturna, on les llànties d’oli que porten els actors i les fogueres amb soques de ceps il·luminen les escenes. El Calvari, situat a uns 200 metres de la vila, en un turó pedregós i costerut, agafa un encant especial. Un cop acabada la representació, música en directe a l’antiga església de Nostra Senyora de Gràcia, acompanyada de vi i bunyols de vent.

Més informació:www.lapassiodevilalba.com


 

GPS: Latitud

41.120996

GPS: Longitud

0.409860

Localització

Javascript is required to view this map.