Riba Rocks a Riba-roja d'Ebre

Data i hora

Dissabte, 7 Setembre, 2013 - 15:00 - Diumenge, 8 Setembre, 2013 - 20:00

Lloc

A 3 km de Riba-roja d'Ebre, prop de l'ermita de Santa Madrona

Població

Riba-roja

Descripció de l'activitat

I Riba Rocks a Riba-roja d'Ebre
Dates
: 7 i 8 de setembre

Programació
Dissabte
Obertura de portes a les 15:00 h.
Actuacions des de les 17.00 h.
Venda d’entrades per internet i a: Bar Pota, Poliesportiu, Dejà-vu.

Diumenge
Mercat d’artesania de 8 h a 15 h (1 € d’entrada sense braçalet).
Hi haurà aliments i begudes.

Artistes participants
DJ Richie Wilde. Habitual en iniciatives del món indie a Londres, destaca per saber animar els assistents a la seua manera particular. Amb una agenda plena a Eivissa, la Península i el Regne Unit al llarg de l’any, resideix a l’illa.

Joe Brook. Integrat en el col·lectiu de DJ Sunshine Audio. Ha actuat en espais llegendaris del sud de Londres, com Ministry of Sound i Plan B.

Jonty. Conegut per ser DJ resident i promotor de The Fishtank ('La Peixera'), iniciativa llegendària que tenia lloc fa una dècada a Londres i Portsmouth.

The Horn the Hunt (banda capçalera). Banda indie de Leeds, amb un so únic definit per les melodies de sintetitzador, que defineixen paisatges vius i expansius. Veu femenina potent i etèria per a unes narracions místiques de lirisme captivador. Desafien les etiquetes i prefereixen englobar-se en la música pop, en el seu desig de connectar amb la gent a través de la narració d’històries i la teatralitat. Han elaborat la seua música en escenaris com una cabana de fusta de Groenlàndia o coves del sud d’Espanya.

Harry Bird & The Rubber Wellies. Amb seu a Bilbao i Dublín, principalment, han passat els últims cinc anys de gira Irlanda, el Regne Unit i Europa continental tocant en bars, cafès, teatres, gales de circ, festivals i locals d’entitats. El seu àlbum debut , Long Way to Be Free, va aparèixer en 2009 a Hot Records i el seu segon, Black Bears, va ser llançat al març de 2012. Actualment preparen el seu tercer àlbum.

Ruth Theodore. Compositora alhora desafiant, convincent, humil i encantadora. El seu lirisme natural és propi d’un escriptor expert en la composició contemporània. Armada amb una enlluernadora varietat d’afinacions de guitarra no convencionals, explica històries captivadores amb destresa vocal. Presentarà cançons del seu darrer disc amb els arranjaments complets, junt amb vells èxits readaptats d’àlbums com Worm Food.

Adrià Cid. Artista, ceramista i cantautor de Riba-roja d'Ebre, nascut el 1989. Llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona i la Universitat del País Basc, actualment cursa estudis de Ceràmica Artística a l'Escola Llotja (Barcelona). Compagina la creació artística i ceràmica al seu taller al centre de Barcelona amb la seua faceta musical com a cantautor, movent-se entre el folk, el rock, la rumba, el reggae, etc. Ha participat en exposicions tant col·lectives com individuals, premiat en alguns concursos, com el d'Art Jove Terres de l'Ebre 2010, i finalista d'altres convocatòries (tant en l'àmbit artístic com en el musical). En les seues cançons retrata la vida dels pobles riberencs.

Més informació
www.riba-rocks.com

GPS: Latitud

41.241860

GPS: Longitud

0.471678

Localització

Javascript is required to view this map.