Els miradors

Ruta en 4x4 per la Fatarella

Ruta dels miradors

La Fatarella

Ruta oferida per: Rutes Borrell
Durada
: 3 hores aprox.
Preu: 30 € (adults), 15 € (infants)
Requeriment: mínim 2 persones

 

 

 L'enfocament d'aquesta ruta és paisatgístic, ja que pretén gaudir de l'observació de poblacions i vistes que ofereixen els miradors. També visitareu alguna ermita o construcció amb pedra seca per tal de poder aprofundir i conèixer trets característics que defineixen la Fatarella.

En aquesta ruta es visiten el Mirador de l'Aragó, on podrem observar pobles de la zona aragonesa; el Mirador de la Ribera d'Ebre, on podrem veure pobles d'aquesta comarca i el riu Ebre; l'ermita de Sant Francisco, on cada any es fa una romeria de més de 300 anys de tradició; la Teuleria, construcció de pedra seca on es construïen teules; una cabana de pedra seca amb arc de volta de canó de mitja circumferència; les Roques de Bellot, visibles estrats de roca calcària d'on s'extrau la pedra utilitzada per a les construccions amb pedra seca; l'ermita de Sant Pau, construcció del segle XVIII amb planta rectangular i coberta de teula a dos vessants; la Font de Sant Joan, construïda al segle XVI-XVII per tal d'abastar, juntament amb dos fonts més, el subministrament d'aigua a tot el poble i, finalment, el Mirador de la Terra Alta, d'on es poden observar diversos pobles d'aquesta comarca.

Després de la ruta hi haurà un aperitiu amb productes típics de la Fatarella.

Per a fer aquesta ruta es requereix un mínim de 2 persones. En cas de voler fer-la en solitari, poseu-vos en contacte amb Rutes Borrell i hi buscaran una solució.

Rutes Borrell us ofereix la possiblitat de realitzar un tast de vins comentat a càrrec d'un enòleg llicenciat, una excel·lent oportunitat per apropar-se a la cultura vitivinícola, adreçat a tots aquells que vulguen gaudir d'un tast on es donaran a conèixer les principals particularitats de la DO Terra Alta i on s'introduiran les principals qüestions relacionades amb l'apreciació dels vins, tot facilitant les bases per iniciar-se en la degustació.
El preu és de 10 € per persona i s'ha de fer en grups de sis persones com a mínim. Si hi esteu interessats, podeu fer la vostra reserva adicional trucant a un dels següents telèfons: 616 939 079 (Francesc) o 648 247 783 (Xavi).

 

Més informació
Rutes Borrell
Ctra. Circumval·lació, s/n
616 939 079 (Francesc) - 648 247 783 (Xavi)
43781 La Fatarella
info@rutesborrell.cat

http://www.rutesborrell.cat