Ruta riu Ebre

Ruta en 4x4 i vaixell pel voltant de la Fatarella

Ruta riu Ebre

La Fatarella

Ruta oferida per: Rutes Borrell
Durada
: entre 5 i 6 hores (en 4x4 i vaixell) (inclou dinar en un restaurant)
Preu: 80 € (adults), 40 € (infants)
Requeriment: mínim 2 persones

 

 L'enfocament d'aquesta ruta és mixt, ja que per una banda visitareu llocs característics del voltant de la Fatarella i per l'altra banda fareu un trajecte en vaixell. Per tant, podreu observar llocs i construccions enmig de les muntanyes i camps tot gaudint d'un passeig fluvial.

Durant el trajecte amb 4x4 podreu gaudir del paisatge de muntanya tot visitant algunes construccions amb pedra seca (teuleria, cabanes, marjades,...); l'ermita de Sant Francisco, on cada any es fa una romeria de més de 300 anys de tradició; la presa del pantà de Riba-roja; la Badia Tucana, on us esperarà el vaixell per començar el trajecte fluvial.

Durant el trajecte en vaixell podreu observar l'entorn de l'embassament de Riba-roja, l'antic campanar de la població de Faió i l'antic túnel de la línia ferroviària de Faió. L'antiga població de Faió va quedar coberta per les aigües de l'embassament de Riba-roja l'any 1967, per aquest motiu l'actual poble de Faió està allunyat del riu.

Després de la ruta hi haurà un aperitiu amb productes típics de la Fatarella.

Per a fer aquesta ruta es requereix un mínim de 2 persones. En cas de voler fer-la en solitari, poseu-vos en contacte amb Rutes Borrell i hi buscaran una solució.

Rutes Borrell us ofereix la possiblitat de realitzar un tast de vins comentat a càrrec d'un enòleg llicenciat, una excel·lent oportunitat per apropar-se a la cultura vitivinícola, adreçat a tots aquells que vulguen gaudir d'un tast on es donaran a conèixer les principals particularitats de la DO Terra Alta i on s'introduiran les principals qüestions relacionades amb l'apreciació dels vins, tot facilitant les bases per iniciar-se en la degustació.
El preu és de 10 € per persona i s'ha de fer en grups de sis persones com a mínim. Si hi esteu interessats, podeu fer la vostra reserva adicional trucant a un dels següents telèfons: 616 939 079 (Francesc) o 648 247 783 (Xavi).

 

Més informació
Rutes Borrell
Ctra. Circumval·lació, s/n
616 939 079 (Francesc) - 648 247 783 (Xavi)
43781 La Fatarella
info@rutesborrell.cat

http://www.rutesborrell.cat