13è Festival Ebre Terra de Vent

Data i hora

Dijous, 3 Setembre, 2015 - 10:30 - Dissabte, 26 Setembre, 2015 - 23:00

Lloc

Tortosa, Deltebre i l'Ampolla

Població

Tortosa

Descripció de l'activitat

XIII International Music Festival Ebre Terra de Vent
Llocs:
Tortosa: 3, 4, 5 i 7 de setembre.
Deltebre: 19 de setembre.
L’Ampolla: 26 de setembre.

Hi participaran grups nacionals i internacionals amb una aportació original i divertida en format de carrer. Enguany amb propostes musicals de Catalunya, França, Andalusia, València i Castella i Lleó: música sobre rodes, funk, músiques del món, jazz...

Programació
Tortosa
Dijous 3 de setembre

Amb la col·laboració de la XIII edició del Festival Ebre Terra de Vent.
10.30 h Actuació pels carrers de Tortosa dels grups: Gaiters de l’Aguilot, Colla Jove de Dolçainers de Tortosa, Associació Cultural de Ferreries i Grallers de Jesús.
12.15 h Cercavila de: Gaiters de l’Aguilot, Colla Gegantera de Tortosa, Colla Jove de Dolçainers de Tortosa, Associació Cultural de Ferreries i Grallers de Jesús. Lloc: carrers del centre comercial.
21.30 h Concert de dolçaina a càrrec de la Colla Jove de Dolçainers de Tortosa i els Gaiters de l’Aguilot amb l’espectacle Música de Festa. Lloc: plaça de l’Absis de la Catedral de Santa Maria.

Divendres 4 de setembre
12.30 h Cercavila de La Dinamo Music on cicles. Espectacle sobre rodes. Soul/dance. Recorregut: pl. del Carrilet, av. de la Generalitat, c. Metge Vila, pl. de l’Ajuntament, c. de Sebina, av. de la Generalitat i parc municipal Teodor González.
12.30 h Actuacions de La Marmaille. Ska, surf, rock, jazz, música balcànica. Llocs: pl. de l’Àngel i pl. de Barcelona.
13.00 h Cercavila de Resacón en las Piernas. Recorregut: parc municipal, av. de la Generalitat, pl. d’Agustí Querol i pl. de la Cinta.
18.30 h Actuacions de la Mitja Cobla Els Cigalons-Marc Egea i Jordi Vallverdú. Música tradicional. Recorregut: pl. de l’Àngel, c. de Sant Blai amb c. de Cervantes.
19.00 h Cercavila de Resacón en las Piernas. Recorregut: pl. de l’Ajuntament, c. de Sebina, av. de la Generalitat, pl. d’Agustí Querol i c. de Sant Blai fins c. de Cervantes.
19.00 h Cercavila d’El Puntillo Canalla Brass Band. Fanfara fusió jazz/funk. Llocs: parc municipal, av. de la Generalitat, pl. de barcelona, av. de la Generalitat, pl. d’Agustí Querol.
19.00 h Actuacions de La Marmaille. Llocs: pl. de Barcelona i parc municipal.
20.00 h Cercavila de La Dinamo Music on cicles. Recorregut: pl. de la Cinta, c. de la Rosa, pl. d’Agustí Querol, av. de la Generalitat i parc municipal.
20.00 h Cercavila de la Mitja Cobla Els Cigalons-Marc Egea i Jordi Vallverdú. Llocs: parc municipal, pl. de Barcelona i pl. de l’Ajuntament.
20.30 h Concert de la Banda Municipal de Música de Tortosa. Lloc: pl. de l’Absis.
21.00 h Actuació de Drimuns. Lloc: pl. de Ramon Cabrera.
21.00 h Cercavila d’El Puntillo Canalla Brass Band. Recorregut: pl. d’Agustí Querol, av. de la Generalitat, pl. de Barcelona, av. de la Generalitat i parc municipal.

Dissabte 5 de setembre
12.30 h Cercavila de la Big Bang Valona. Músico psicodramàtica i festiva. Itinerari: pl. del Carrilet, av. de la Generalitat, parc municipal i pl. de Barcelona.
12.30 h Cercavila de Resacón en las Piernas. Itinerari: pl. de Joaquim Bau, c. d’Alcanyís, av. de Colom i pl. d’Agustí Querol.
12.45 h Actuacions de La Marmaille. Llocs: c. de Sant Blai i parc municipal.
13.00 h Cercavila d’El Puntillo Canalla Brass Band. Recorregut: pl. del Carrilet, av. de la Generalitat, parc municipal, av. de la Generalitat, c. del Metge Vila i pl. de l’Ajuntament.
13.30 h Cercavila de la Mitja Cobla Els Cigalons-Marc Egea i Jordi Vallverdú. Recorregut: pl. de l’Ajuntament, c. de Sebina, av. de la Generalitat, pl. de Barcelona, mercat municipal, c. del Metge Vila i pl. de l’Àngel.
18.00 h Cercavila de la Mitja Cobla Els Cigalons-Marc Egea i Jordi Vallverdú. Recorregut: c. de Cervantes, c. de Sant Blai, pl. de l’Àngel, pl. d’Agustí Querol, av. de la Generalitat i pl. de Barcelona.
18.30 h Cercavila de Resacón en las Piernas. Itinerari: pl. de l’Ajuntament, c. de Sebina, pl. de Barcelona, av. de la Generalitat i parc municipal.
19.00 h Actuacions de La Marmaille. Llocs: parc municipal, av. de la Generalitat i pl. de Barcelona.
19.00 h Actuacions cercavila d’El Puntillo Canalla Brass Band. Recorregut: parc municipal, av. de la Generalitat i pl. de Barcelona.
19.30 h Cercavila de la Big Band Valona. Itinerari: parc municipal, av. de la Generalitat, c. del Metge Vila i pl. de Barcelona.
00.45 h Gran Festa Imagina Ràdio/Ebre Terra de Vent amb el concert de Super Gang. Versions del millor pop-rock nacional i internacional dels anys 80 i 90. Després, els selectors musicals d’Imagina Ràdio continuaran la festa amb temes des dels 60 fins a les cançons més actuals. A més, performance, animació, regals, ballarines i alguna sorpresa més. Lloc: recinte de ball del Teatre auditori uditori Felip Pedrell.

Dilluns 7 de setembre
Amb la col·laboració de la XIII edició del Festival Ebre Terra de Vent.
19.00 h Concert de la Banda Simfònica de la Diputació de Tarragona. Lloc: Teatre auditori Felip Pedrell.

Deltebre
Dissabte 19 de setembre
22.30 h Actuació de Saez-Casellas Duo. Lloc: plaça Mn. Gabriel Zapater (Nicanor).

L’Ampolla
Dissabte 26 de setembre
A partir 21 h Cercavila i actuacions de Bandarra Street Orkestra. Itinerari: Carrer Banys, plaça González Isla, av. Marítima (fins Club Nàutic), Mateu Piñana i Roch, plaça González Isla.


Més informació
ebreterradevent.com

GPS: Latitud

40.814147

GPS: Longitud

0.522868

Localització

Javascript is required to view this map.