14a Fira del Llibre Ebrenc i 10è Litterarum a Móra d'Ebre

Data i hora

Dijous, 25 Maig, 2017 - 19:00 - Diumenge, 28 Maig, 2017 - 15:00

Lloc

Diversos espais de Móra d'Ebre

Població

Móra d'Ebre

Descripció de l'activitat

14a Fira del Llibre Ebrenc i 10è Litterarum a Móra d'Ebre
Dates: del 25 al 28 de maig

 •  Més de 30 espectacles inspirats en una vintena d’autors d’arreu dels Països Catalans, entre els quals hi ha Pere Quart, Carme Riera, Feliu Formosa, Prudenci Bertrana, Vicent A. Estellés, Maria Cabrera o Marta Pessarodona, sense oblidar escriptors i escriptores de les Terres de l’Ebre com Zoraida Burgos, Artur Bladé o Francesca Aliern.   

• Valer Gisbert, Franca Masu, Marta Elka o Andreu Valor són alguns dels artistes que hi presenten espectacle representant Catalunya, l’Alguer, les Illes Balears i el País Valencià.

 •  Una de les novetats especials és la creació d’un espai dedicat a la literatura i el vi, Litterarum et Vinum, que maridarà espectacles literaris i vi amb biblioteques i DO catalanes.

  •  L’altra novetat que fa diferent la Fira d’Espectacles Literaris és que s’hi han programat tastets d’espectacles especialment per a programadors que s’avancen a esdeveniments literaris com l’Any Brossa (2018–2019).

  •  Enguany també s’ha posat en marxa l’App Espectacles Literaris, que us podeu descarregar, per a iOS o Android, des del web www.espectaclesliteraris.cat.

Més informació i programa
www.llibresebrencs.org

GPS: Latitud

41.091539

GPS: Longitud

0.640687

Localització

Javascript is required to view this map.