Dies del Museu 2014 a Móra la Nova

Data i hora

Dissabte, 27 Setembre, 2014 - 11:00 - Diumenge, 28 Setembre, 2014 - 19:00

Lloc

Centre d’Interpretació del Ferrocarril de Móra la Nova

Població

Móra la Nova

Descripció de l'activitat

Dies del Museu al Centre d'Interpretació del Ferrocarril de Móra la Nova
Puja al tren de la història

Dies: 27 i 28 de setembre
Horari: d'11 h a 19 h

Es podran visitar les instal·lacions del centre, situat al costat de l’estació de Renfe, que compta amb l’enclavament electromecànic de l’any 1928, un dels primers d’Europa; un pont giratori de 23 metres, una nau de construcció recent amb quatre vies destinada a la preservació i el manteniment del material mòbil del museu i diversos edificis complementaris. A més, el museu té un parc mòbil format per diverses locomotores, automotors, cotxes i vagons, alguns dels quals s’habilitaran perquè els visitants puguen pujar-hi.

Com a plat fort, la Fundació i l’Associació per a la Preservació del Patrimoni Ferroviari Industrial (APPFI), gestores del museu, presentaran enguany la restauració estètica de la locomotora Bonita, una locomotora de vapor de l’any 1951.

A banda, hi haurà una exposició de vehicles clàssics (cotxes, motos, carros, etc.) i una exhibició, amb la posada en funcionament d’algun d’ells, i també un mercat de maquetisme d’objectes nous i de segona mà amb tot tipus de material, llibres i objectes relacionats amb el patrimoni ferroviari.

Més informació
www.appfi.net

GPS: Latitud

41.106726

GPS: Longitud

0.652699

Localització

Javascript is required to view this map.