Eufònic, mostra d'art visual i sonor 2016

Data i hora

Dijous, 1 Setembre, 2016 - 10:00 - Diumenge, 4 Setembre, 2016 - 23:59

Lloc

Amposta i Sant Carles de la Ràpita

Població

Amposta

Descripció de l'activitat

Eufònic 2016 Mostra d’art sonor i visual de les Terres de l’Ebre
Dates: de l'1 al 4 de setembre
Llocs: Amposta i Sant Carles de la Ràpita

La nova edició d’Eufònic Arts Sonores i Visuals a les Terres de l’Ebre es desenvoluparà entre Amposta i Sant Carles de la Ràpita, amb un pòrtic al festival amb la inauguració a mitjan agost de les instal·lacions sonores i visuals al castell de Miravet, a l’Antic Molí d’Ulldecona, al Centre d’Art Lo Pati d’Amposta, al Museu de Tortosa i a la Cisterna d’Alcanar, que es podran visitar fins una setmana després del festival.

Eufònic portarà a les Terres de l’Ebre actuacions audiovisuals, instal·lacions sonores i visuals en espais naturals i museístics, arts digitals, accions a la natura i diàlegs entre diverses disciplines de l’art contemporani vinculat a la tecnologia i l’experimentació.

En aquesta quinta edició augmenta la presència internacional amb artistes punters com: l’hongarès Gábor Lázár, la primera actuació a l'Estat espanyol de l’artista de culte italià Gigi Masin, els suecs Mats Erlandsson i Maria W. Horn, la japonesa Kyoka o els italians Quiet Ensemble, que inauguraran el festival amb una performance de llum i so. També hi haurà noms imprescindibles de l’escena experimental i electrònica, amb artistes multimèdia com Mar Canet i Varvara Guljajeva o Blanca Regina, o propostes musicals de la mà de Fasenuova, Sunny Graves, Ferran Palau, Nico Roig, Ángel Molina o Awwz.

A més, enguany també hi haurà vermut musical als ullals de Baltasar, a l'espai natural del Delta de l'Ebre, amb l'actuació del grup de pop Papá Topo.

Eufònic 2016 acabarà el dia 4 de setembre amb la tradicional musclada musical al Xiringuito de la Costa (a la badia dels Alfacs) amb una actuació sorpresa!


Més informació
www.eufonic.net

GPS: Latitud

40.708849

GPS: Longitud

0.576562

Localització

Javascript is required to view this map.