Festa de la Cirera a Paüls 2017

Data i hora

Diumenge, 28 Maig, 2017 - 11:00 - Diumenge, 4 Juny, 2017 - 21:00

Lloc

Carrers del municipi

Població

Paüls

Descripció de l'activitat

XIV Festa de la Cirera de Paüls
Dies: 28 de maig i 3 i 4 de juny

A més de conèixer i degustar les diferents varietats de cireres i els productes derivats (coques, licors, melmelades...) durant dos caps de setmana, torna la Ruta de Tapes de Paüls, el servei de taxi gratuït des dels pàrquings fins a l’entrada de la fira, la tirada de pinyol de cirera amb la boca i el teatre al carrer.

El diumenge 28 de maig hi haurà el Mercat de la Cirera, una jornada solidària amb concerts de bandes i actuacions de conjunts per recaptar fons per a la Lliga contra el Càncer de les Terres de l’Ebre i s'iniciarà la Ruta de Tapes de Paüls. També s’hi han programat conferències i hi trobareu parades, exposicions i podreu comprar cireres als productors locals.

Els dies 3 i 4 de juny se celebrarà la Festa de la Cirera pròpiament dita. I un dels plats forts serà el dissabte a les 20.00 h amb la representació teatral al carrer on s’escenificarà la història de Paüls al segle XIII. En finalitzar hi haurà un sopar popular i l'actuació de Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries, que interpretaran temes del seu nou disc No tinc diners. El diumenge hi haurà una demostració de cuina amb cirera a càrrec de la pastissera Dolors i una tirada de pinyols de cirera.

Per tancar la fira, després de la trobada de jotes, es faran dos sortejos: un entre els participants de la Ruta de Tapes que hagen completat el circuit i un altre el premi del qual serà el pes del guanyador en cireres, que es farà entre els que hagen comprat una caixa de cireres a la fira.

Més informació
www.pauls.oasi.org

GPS: Latitud

40.921519

GPS: Longitud

0.399542

Localització

Javascript is required to view this map.