Festes de la Cinta a Tortosa 2015

Data i hora

Dissabte, 29 Agost, 2015 - 17:30 - Dilluns, 7 Setembre, 2015 - 23:59

Lloc

Diferents espais de la ciutat

Població

Tortosa

Descripció de l'activitat

Festes majors de la Cinta de Tortosa
Dates: del 3 al 7 de setembre

Actes tradicionals, presentació de pubilles (29 d'agost), activitats esportives, àpats populars, cós iris, Festival Ebre Terra de Vent, ball amb orquestres, Holi Colors, circuit de penyes, El Parc es Mou, Jornada Europea de la Cultura Jueva, correfoc, nit revival, focs d'artifici... i concerts gratuïts cada nit!

La música de la Cinta 2015
Dissabte 29 d'agost

23.30 h Concert de Manel Fuentes & The Spring's Team, homenatge a Bruce Springsteen. Lloc: parc municipal Teodor González.

Dijous 3 de setembre
23.30 h Ball amb l'orquestra La Principal de la Bisbal. Lloc: recinte Teatre auditori Felip Pedrell.
 1.00 h El Parc es Mou. Festa de Penyes 2015. Nit de DJ, animació i música electrònica.

Divendres 4 de setembre
19.00 h Concert de La Tuna Folk. Lloc: plaça de l'Absis.
00.00 h Concert dels Els Amics de les Arts i El Mafio. Lloc: parc municipal.
00.00 h Ball amb l'orquestra Cimarrón. Lloc: recinte Teatre auditori Felip Pedrell.
00.00 h Festival Flaix FM & Friends. Lloc: pavelló firal de Remolins.

Dissabte 5 de setembre
00.45 h Nit revival. Gran Festa Imagina Ràdio Ballem els 80, amb l'actuació de Super Gang. Lloc: recinte Teatre auditori Felip Pedrell.
3.00 h Festival IV Barrasound. Lloc: parc municipal.

Diumenge 6 de setembre
23.00 h Concert dels grups Gertrudis i Los Gitanets i el Paiet Mauri. Lloc: parc municipal.
00.15 h Ball amb l'orquestra Vulkano. Lloc: recinte Teatre auditori Felip Pedrell.
3.30 h Festival IV Barrasound. Lloc: parc municipal.

Dilluns 7 de setembre
23.00 h Concert de Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries, l'Esbart Reus Dansa i la Cobla Reus Jove. Lloc: parc municipal.

Ebre Terra de Vent
Dijous 3 de setembre
Amb la col·laboració de la XIII edició del Festival Ebre Terra de Vent.
10.30 h Actuació pels carrers de Tortosa dels grups: Gaiters de l’Aguilot, Colla Jove de Dolçainers de Tortosa, Associació Cultural de Ferreries i Grallers de Jesús.
12.15 h Cercavila de: Gaiters de l’Aguilot, Colla Gegantera de Tortosa, Colla Jove de Dolçainers de Tortosa, Associació Cultural de Ferreries i Grallers de Jesús. Lloc: carrers del centre comercial.
21.30 h Concert de dolçaina a càrrec de la Colla Jove de Dolçainers de Tortosa i els Gaiters de l’Aguilot amb l’espectacle Música de Festa. Lloc: plaça de l’Absis de la Catedral de Santa Maria.
Divendres 4 de setembre
12.30 h Cercavila de La Dinamo Music on cicles. Espectacle sobre rodes. Soul/dance. Recorregut: pl. del Carrilet, av. de la Generalitat, c. Metge Vila, pl. de l’Ajuntament, c. de Sebina, av. de la Generalitat i parc municipal.
12.30 h Actuacions de La Marmaille. Ska, surf, rock, jazz, música balcànica. Llocs: pl. de l’Àngel i pl. de Barcelona.
13.00 h Cercavila de Resacón en las Piernas. Recorregut: parc municipal, av. de la Generalitat, pl. d’Agustí Querol i pl. de la Cinta.
18.30 h Actuacions de la Mitja Cobla Els Cigalons-Marc Egea i Jordi Vallverdú. Música tradicional. Recorregut: pl. de l’Àngel, c. de Sant Blai amb c. de Cervantes.
19.00 h Cercavila de Resacón en las Piernas. Recorregut: pl. de l’Ajuntament, c. de Sebina, av. de la Generalitat, pl. d’Agustí Querol i c. de Sant Blai fins c. de Cervantes.
19.00 h Cercavila d’El Puntillo Canalla Brass Band. Fanfara fusió jazz/funk. Llocs: parc municipal, av. de la Generalitat, pl. de barcelona, av. de la Generalitat, pl. d’Agustí Querol.
19.00 h Actuacions de La Marmaille. Llocs: pl. de Barcelona i parc municipal.
20.00 h Cercavila de La Dinamo Music on cicles. Recorregut: pl. de la Cinta, c. de la Rosa, pl. d’Agustí Querol, av. de la Generalitat i parc municipal.
20.00 h Cercavila de la Mitja Cobla Els Cigalons-Marc Egea i Jordi Vallverdú. Llocs: parc municipal, pl. de Barcelona i pl. de l’Ajuntament.
20.30 h Concert de la Banda Municipal de Música de Tortosa. Lloc: pl. de l’Absis.
21.00 h Actuació de Drimuns. Lloc: pl. de Ramon Cabrera.
21.00 h Cercavila d’El Puntillo Canalla Brass Band. Recorregut: pl. d’Agustí Querol, av. de la Generalitat, pl. de Barcelona, av. de la Generalitat i parc municipal.

Dissabte 5 de setembre
12.30 h Cercavila de la Big Bang Valona. Músico psicodramàtica i festiva. Itinerari: pl. del Carrilet, av. de la Generalitat, parc municipal i pl. de Barcelona.
12.30 h Cercavila de Resacón en las Piernas. Itinerari: pl. de Joaquim Bau, c. d’Alcanyís, av. de Colom i pl. d’Agustí Querol.
12.45 h Actuacions de La Marmaille. Llocs: c. de Sant Blai i parc municipal.
13.00 h Cercavila d’El Puntillo Canalla Brass Band. Recorregut: pl. del Carrilet, av. de la Generalitat, parc municipal, av. de la Generalitat, c. del Metge Vila i pl. de l’Ajuntament.
13.30 h Cercavila de la Mitja Cobla Els Cigalons-Marc Egea i Jordi Vallverdú. Recorregut: pl. de l’Ajuntament, c. de Sebina, av. de la Generalitat, pl. de Barcelona, mercat municipal, c. del Metge Vila i pl. de l’Àngel.
18.00 h Cercavila de la Mitja Cobla Els Cigalons-Marc Egea i Jordi Vallverdú. Recorregut: c. de Cervantes, c. de Sant Blai, pl. de l’Àngel, pl. d’Agustí Querol, av. de la Generalitat i pl. de Barcelona.
18.30 h Cercavila de Resacón en las Piernas. Itinerari: pl. de l’Ajuntament, c. de Sebina, pl. de Barcelona, av. de la Generalitat i parc municipal.
19.00 h Actuacions de La Marmaille. Llocs: parc municipal, av. de la Generalitat i pl. de Barcelona.
19.00 h Actuacions cercavila d’El Puntillo Canalla Brass Band. Recorregut: parc municipal, av. de la Generalitat i pl. de Barcelona.
19.30 h Cercavila de la Big Band Valona. Itinerari: parc municipal, av. de la Generalitat, c. del Metge Vila i pl. de Barcelona.

Dilluns 7 de setembre
Amb la col·laboració de la XIII edició del Festival Ebre Terra de Vent.
19.00 h Concert de la Banda Simfònica de la Diputació de Tarragona. Lloc: Teatre auditori Felip Pedrell.

Més informació i programa
www.tortosa.cat

GPS: Latitud

40.812270

GPS: Longitud

0.521132

Localització

Javascript is required to view this map.