La Passió de Vilalba dels Arcs 2014

Data i hora

Dijous, 17 Abril, 2014 - 21:30 - Dissabte, 19 Abril, 2014 - 16:30

Lloc

Carrers i places del nucli històric

Població

Vilalba dels Arcs

Descripció de l'activitat

La Passió de Vilalba dels Arcs

Aquesta obra transcorre pels carrers i places del nucli històric de la població, en un clar exemple del teatre més pur, ja que el públic és partícip en les dotze escenes i es mescla fins i tot amb els actors i actrius, que doten així de realisme una representació sense efectes especials, on la paraula i el diàleg en són els principals protagonistes.


Representacions
Dijous Sant: 21.30 h.
Dissabte Sant: 16.30 h.

Entre les novetats d'enguany, cal destacar la participació en les representacions de l'Orfeó de Gandesa i de les colles de grallers de Batea i Horta de Sant Joan.
*En cas de pluja i d'altres inclemències del temps es representarà a l’interior del Centre Cultural en versió reduïda.
 

El dia central serà el dissabte 19 d'abril, amb una programació d'activitats que s'iniciarà a les deu del matí i que inclou mercat d'artesania, tast de vins comentat, concurs de pintura ràpida, animació infantil i concurs de fotografia a través d'Instagram, entre d'altres.

Un altre acte remarcable de la jornada serà l'obertura de les àmfores de La passió, que contenen un vi de garnatxa que s'ha elaborat durant tot l'any amb els sistemes que utilitzaven els romans.


El Vi de la Passió
Des de fa sis anys el Patronat de la Passió elabora un vi a l'antiga, a símil del de l'època romana, que podria ser ben bé el que va beure el mateix Jesucrist a l'últim sopar. El procés és artesanal, des de la verema fins als trasbalsos i l'emmagatzematge en unes àmfores de terrissa. El Dissabte Sant al matí té lloc l’obertura de les àmfores dins d’un tast comentat on participen, entre altres, tots els cellers de la vila i es tasta el Vi de la Passió per primera vegada després d'haver-se segellat mesos abans.
 

Més informació
Patronat de la Passió de Vilalba
Pl. de la Vila, 3
43782 Vilalba dels Arcs
Tel: 977 438 002
lapassiodevilalba@gmail.com
www.lapassiodevilalba.com

GPS: Latitud

41.120996

GPS: Longitud

0.409860

Localització

Javascript is required to view this map.