Sirga Festival 2016

Data i hora

Dissabte, 2 Juliol, 2016 - 22:30 - Dissabte, 16 Juliol, 2016 - 23:59

Lloc

Flix, Garcia i Amposta

Població

Flix

Descripció de l'activitat

III Sirga Festival a Flix
Músiques de recerca i patrimoni
Dates: del 2 al 16 de juliol
Llocs: diversos indrets de Flix (plaça dels Peixos, Ca Don Ventura, Escola de Música, embarcador i passeig del riu), Garcia i Amposta.

  • En la tercera edició del Sirga Festival hi participaran músics i compositors de catorze nacionalitats diferents, entre els quals n'hi ha d'Austràlia, el Japó, Mèxic, Holanda o el Canadà.
  • Entre les novetats, destaca la taquilla invertida, que vol dir que el preu el posa l’espectador, en funció del que li ha agradat el concert.

El Sirga Festival s’iniciarà el dissabte 2 de juliol a l’embarcador de Flix amb una conferència del compositor mexicà Ivan Tadeo, la presentació d’aquesta tercera edició del certamen i un concert d’improvisació del contrabaixista suec Johannes Nästesjö.
Després d’aquesta primera jornada, s'hi faran quatre classes magistrals en què participaran dinou jóvens compositors internacionals.

Del 5 al 16 de juliol se succeiran una vintena de concerts amb noms tan destacats com el de la compositora sueca Hanna Hartman, el de l’ensemble francès Soundinitiative, el del saxofonista australià Joshua Hyde o el del violinista japonès Takao Hyakutome (a Garcia).
En destaca també la programació per primer cop d’un conte infantil i taller familiar a càrrec de l’ensemble Arcema, en què es treballarà amb instruments de percussió el conte Titu o el fill de la Lluna i un concert-performance de viola, d’unes quatre hores de durada, a càrrec de la violinista i violista Emma Lloyd en què es recomana portar coixins i un sac de dormir, perquè la nit serà llarga al castell de Flix...

A Amposta hi haurà l’estrena mundial d’una composició d’Alberto Bernal per a cotxe, electrònica i percussions. Una performance musical on diversos músics arrossegaran amb una sirga un cotxe i el faran sonar.
 

Més informació
sirga-festival.com
Facebook Sirga-Músiques de Recerca i Patrimoni

GPS: Latitud

41.231694

GPS: Longitud

0.549263

Localització

Javascript is required to view this map.