XI Jornades Micològiques de les Terres de l'Ebre

Data i hora

Dissabte, 7 Novembre, 2015 - 19:00 - Diumenge, 8 Novembre, 2015 - 13:00

Lloc

Centre Marcel·lí Domingo de la Sénia

Població

La Sénia

Descripció de l'activitat

XI Jornades Micològiques de les Terres de l'Ebre a la Sénia
Dies: 7 i 8 de novembre

Mostra micològica de la rica biodiversitat de bolets que podem trobar a les Terres de l’Ebre i comarques veïnes, visita guiada a la mostra i sortida per conèixer els bolets, on els participants aniran acompanyats de membres de Bitxac i del conegut micòleg Jaume Llistosella.

Els ciutadans poden participar-hi facilitant, dissabte 7 de novembre a la tarda, bolets recollits per ells mateixos, per tal que siguen examinats pels micòlegs de l’associació Bitxac i després incorporar-los a la mostra micològica.

Els bolets recollits i identificats al llarg del cap de setmana incrementaran les dades incloses dins l’inventari de bolets de les Terres de l’Ebre que des de la seua fundació està realitzant l’Associació Micològica de les Terres de l’Ebre.


Programa

Dissabte 7 de novembre
19.00 h Inauguració i visita guiada a la XI Mostra Micològica de les Terres de l’Ebre, visitable dissabte 7 de novembre de 16 h a 20 h i diumenge 8 de novembre, de 10 h a 20 h.

A partir de les 16.00 h recollida de bolets per a la Mostra Micològica. Podeu portar els bolets el dissabte dia 7 de novembre a partir de les 16.00 h al Centre Marcel·lí Domingo de la Sénia.

Diumenge dia 8 de novembre
De 8 h a 13 h Sortida guiada gratuïta pel micòleg Jaume Llistosella per conèixer els bolets. Lloc de trobada: davant de la biblioteca Pere Montcada de la Sénia.

Més informació
www.museuterresebre.cat
www.lasenia.cat

GPS: Latitud

40.635824

GPS: Longitud

0.282215

Localització

Javascript is required to view this map.