XII Jornades Micològiques de les Terres de l’Ebre

Data i hora

Divendres, 11 Novembre, 2016 - 19:30 - Diumenge, 13 Novembre, 2016 - 12:30

Lloc

Museu de les Terres de l'Ebre d'Amposta

Població

Amposta

Descripció de l'activitat

XII Jornades Micològiques de les Terres de l’Ebre
Lloc: Museu de les Terres de l’Ebre
Dies: 11, 12 i 13 d'octubre
Horari: dissabte, d’11 a 14 h i de 16.30 h a 20 h; diumenge, d’11 h a 14 h.

Mostra micològica de la rica biodiversitat de bolets que podem trobar a les Terres de l’Ebre i comarques veïnes, visita guiada a la mostra i sortida per conèixer els bolets, on els participants aniran acompanyats de membres de l'associació Bitxac i del conegut micòleg Jaume Llistosella.

Els ciutadans poden participar-hi facilitant, dissabte 12 de novembre a la tarda, bolets recollits per ells mateixos, per tal que siguen examinats pels micòlegs de l’associació Bitxac i després incorporar-los a la mostra micològica.

Els bolets recollits i identificats al llarg del cap de setmana incrementaran les dades incloses dins l’inventari de bolets de les Terres de l’Ebre, que des de la seua fundació està duent a terme l’Associació Micològica de les Terres de l’Ebre.

Programa

Divendres 11 de novembre
19.30 h. Inauguració de les XII Jornades Micològiques de les Terres de l’Ebre i obertura de la XII Mostra Micològica de les Terres de l’Ebre
19.45 h. Conferència L’home i els bolets, a càrrec del Dr. Jaume Llistosella, professor titular de la facultat de Biologia de la Universitat de Barcelona.

Dissabte 12 de novembre
D’11 h a 14 h i de 16.30 h a 20 h. XII Mostra Micològica de les Terres de l’Ebre al vestíbul del Museu de les Terres de l’Ebre.
17.30 h. Primera visita guiada a la XII Mostra Micològica a càrrec dels membres de l’Associació de Micologia de les Terres de l’Ebre Bitxac.
19.00 h. Segona visita guiada a la XII Mostra Micològica, a càrrec dels membres de l’Associació de Micologia de les Terres de l’Ebre Bitxac.

Diumenge 13 de novembre
7.30 h. Sortida guiada gratuïta per conèixer els nostres bolets, a càrrec del micòleg Jaume Llistosella. Punt de trobada davant del Museu de les Terres de l’Ebre.
D’11 h a 14 h. XII Mostra Micològica de les Terres de l’Ebre al vestíbul del Museu de les Terres de l’Ebre.
11.30 h Darrera Visita guiada a la XII Mostra Micològica, a càrrec dels membres de l’Associació de Micologia de les Terres de l’Ebre Bitxac.

Més informació
www.museuterresebre.cat

GPS: Latitud

40.708860

GPS: Longitud

0.574768

Localització

Javascript is required to view this map.