Alejandro Sanz portarà 'La música no se toca' a la Ràpita

0
La cita serà el dijous 8 d'agost a les 22.00 h a l'estadi municipal de la Devesa de Sant Carles de la Ràpita i serà l'únic concert d'aquest artista a la demarcació de Tarragona. El preu de l’entrada anticipada és de 40 € i a taquilla el mateix dia, 45 €

Alejandro Sanz a la Ràpita

El cantant Alejandro Sanz actuarà el dia 8 d'agost a Sant Carles de la Ràpita, després d'haver-se suspès el concert previst a Tarragona per problemes de la promotora, que ja n'havia venut milers d'entrades.

A la web oficial de l'artista madrileny anuncien que per motius aliens el concert programat per la Tarraco Arena Plaça de Tarragona es trasllada a Sant Carles de la Ràpita el mateix dia. Les entrades adquirides per al concert de Tarragona no tindran validesa per al de la Ràpita i l’import íntegre d’aquestes localitats serà retornat als mateixos punts de venda on van ser adquirides (TicketMaster, El Corte Inglés i Ticketplus).

La cita de la Ràpita serà al camp municipal d’esports de la Devesa, amb un aforament de 5.000 persones, a les 22.00 h. Les entrades es poden adquirir a www.telentrada.com i a l’oficina de Turisme de la Ràpita, fins al 7 d’agost, de 9.00 h a 13.30 h. Els menors de 3 anys no pagen. El preu de l’entrada anticipada és de 40 € i a taquilla el mateix dia, 45 €.

Alejandro Sanz torna així a les Terres de l'Ebre després nou anys (quan va actuar a Tortosa) per portar-hi la seua última gira, La música no se toca, que ja ha passat per Sud-àmerica i algunes de les ciutats més importants de l’Estat.

22-7-2013
Música