Carme Ruscalleda, la cuinera amb més estrelles Michelin del món, incorpora una miniclotxa al seu menú de primavera

0
Aquest entrant inspirat en la cultura de la clotxa ja es pot tastar al restaurant Sant Pau i al mes de juny arribarà als restaurants Ruscalleda de Barcelona i Tòquio

Miniclotxa creada per Carme Ruscalleda per al restaurant Sant Pau

 

El passat mes de març, a Tivissa i durant el pregó de la 12a Festa de la Clotxa de la Ribera d’Ebre, Carme Ruscalleda, la cuinera amb més estrelles Michelin del món, va anunciar la incorporació al menú dels seus restaurants d’un "plat entrant inspirat en la cultura de la clotxa”.

A partir d’aquest mes d’abril, el restaurant Sant Pau, situat a Sant Pol de Mar (Maresme), ja incorpora a la seua nova carta de primavera la miniclotxa. Segons va avançar Carme Ruscalleda al pregó de Tivissa “la nostra serà una miniclotxa esvelta i de crosta daurada, servida dreta, punxada en un cub de metacrilat. A dins, dos bombons fundents i esclatants de formatge, dos boletes de sobrassada arrebossades d’ametla granet, dos tomates cirereta, seitó i panses. La molla retirada, torrada a daus i sucada amb bon oli i, al cim, uns brots d’alfals i floretes de sàlvia”.

A més, a partir del mes de juny, la miniclotxa de Carme Ruscalleda també serà present als menús de la nova temporada dels restaurants Moments de Barcelona i Sant Pau de Tòquio.

 

Més informació
www.riberaebre.org

15-4-2015
Gastronomia