A Casa Leonila, hamburgueses de color verd?

0
Aquesta mítica carnisseria de Tortosa juga amb nous colors i textures, espinacs i pollastre, a l'hora d'elaborar un producte que fins ara era essencialment de color rogenc

Hamburgueses de Casa Leonila Tortosa

La tercera generació de la carnisseria Casa Leonila de Tortosa, seguint la tradició d'elaboració pròpia i diària de productes de la terra, ha tret al mercat un nou producte: les hamburgueses d'espinacs. Crida l'atenció el color verd d'aquest producte carni (el responsable del qual són els espinacs que conté), acostumats com estem a les seues típiques hamburgueses de vedella, de poltre, de conill o de pollastre de color més aviat rogenc.

Casa Leonila, en una aposta per la renovació i la innovació, ha elaborat una hamburguesa suau i fina al paladar amb pollastre, espinacs i un polsim d'all i julivert, sense conservants ni additius. Una porció de carn que fins i tot resulta ideal per fer menjar verdura a la canalla.

Podreu trobar aquesta especialitat d'espinacs i pollastre a Casa Leonila els dimarts i dijous, al costat del seu ampli ventall d'hamburgueses: de vedella, de vedella amb ceba, de pollastre, de pollastre amb formatge parmesà, de conill i de poltre. I, evidentment, d'altres productes propis com ara llonganissa de bolets, baldanes d'arròs i ceba, tota mena d'embotits… que són una autèntica exquisidesa per als paladars més exigents.

Però no us penseu que l'afany d'innovació i renovació de Casa Leonila s'acaba aquí, properament oferiran als clients hamburgueses d'escalivada. Si us considereu uns gurmets, estigueu-hi ben atents!

28-11-2012
Gastronomia