Cinquanta-vuit establiments s'adhereixen a la targeta turística de la Terra Alta

0
Amb un format de targeta de crèdit i disseny del taller de Xavier Mariscal, permet gaudir d'ofertes en serveis culturals i turístics, entrades a museus i centres d'interpretació o descomptes en establiments d'allotjament i de restauració

Targeta turística de la Terra Alta

El Consell Comarcal de la Terra Alta ha presentat al Casal de Joves de Gandesa la targeta turística Terra Alta, una iniciativa que compta amb el suport dels consellers reguladors de les denominacions del vi i de l'oli de la Terra Alta, de l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria i de l'Associació de Turisme Rural de la comarca.

La targeta turística de la Terra Alta, amb un format de targeta de crèdit i amb un disseny del taller de Xavier Mariscal, permet gaudir de molts avantatges als turistes i visitants durant la seua estada a la contrada, com ara ofertes en serveis culturals i turístics, entrades a museus i centres d'interpretació o descomptes en establiments d'allotjament i de restauració. A més, cellers i agrobotigues ofereixen els seus productes a millor preu simplement ensenyant la targeta.

Un total de 58 establiments de la contrada s'han adherit a aquest projecte. En concret, es podrà fer servir en vuit empreses de serveis turístics, sis restaurants, catorze cellers, dos centres d'interpretació, catorze establiments d'allotjament, nou establiments que compten amb restaurant i allotjament, una empresa de venda d'olives, una agrobotiga, una altra de venda de productes agroalimentaris, una vinateria i una vinoteca. En tots aquests establiments, els usuaris de la targeta turística de la Terra Alta gaudiran d'un 10% de descompte, a excepció de l'agrobotiga i la vinoteca (5%).

Els establiments adherits posaran a la venda la targeta entre els seus clients al preu de 10 euros. Les persones interessades podran localitzar els punts de venda de la targeta en els establiments adherits identificats amb un logo. En adquirir la targeta, es lliurarà una guia (descarregueu-vos-la aquí) on se n'explica el funcionament i on s'inclouen les dades dels establiments i serveis adherits. La targeta és personal i intransferible i porta el nom del posseïdor.

Cada establiment adherit disposa de vint targetes, si bé en podran demanar més al Consell Comarcal, organisme que ha editat 1.500 exemplars d'aquesta acreditació.

Més informació
www.targetaturistica.blogspot.com.es

20-12-2012
Turisme