'Cyrano de Bergerac', amb Pere Arquillué, 'El nom', de Joel Joan, i l'òpera 'Nabucco' protagonitzen nova temporada al Felip Pedrell

0
La cartellera cultural tortosina compta amb una àmplia oferta d'espectacles familiars, dos comèdies teatrals i música amb Los Sírex i Moncho

Programació gener-juny 2013 auditori Felip Pedrell de Tortosa

L'Ajuntament de Tortosa ha presentat les novetats de la cartellera del Teatre Auditori Felip Pedrell (TAFP) per als propers sis mesos, d'on sobresurt Cyrano de Bergerac, d'Oriol Broggi, protagonitzada per Pere Arquillué, obra de gira a Catalunya després d'haver-se estrenat a Barcelona 25 anys després de la representació de Josep Maria Flotats. L'altre gran espectacle del programa cultural de Tortosa és l'òpera Nabucco, de Giuseppe Verdi, que porta a la ciutat el Teatro Lírico d'Europa, en una posada en escena d'impacte, amb 37 actors i actrius i més de 40 músics. L'oferta cultural del TAFP es completa amb dos comèdies teatrals, cinc espectacles familiars i dos nits musicals, amb Los Sírex i amb Moncho, el rei del bolero.

Cyrano de Bergerac es representarà el 25 de gener (22 h), mentre que el Nabucco de Verdi es farà el 6 d'abril (21 h). El 15 de març (22 h) serà el torn de La millor nit de la teva vida, una comèdia de Jordi Silva, dirigida per Antonio Calvo i interpretada per Mercè Montalà, Oriol Casals i Clàudia Costas. El divendres 17 de maig (22 h) serà el torn d' El nom, una altra comèdia en aquest cas del mediàtic Joel Joan, que la dirigeix i protagonitza.

L'apartat musical del programa del Teatre auditori Felip Pedrell té dos noms propis: Los Sírex i Moncho. Els primers fan parada a Tortosa en la seua gira pels 50 anys de la formació i actuaran el proper 22 de febrer (22 h). El 21 de juny (22 h) Moncho interpretarà una selecció dels més de tres-cents temes que acumula en 50 anys dalt de l'escenari.

La cartellera teatral per a famílies ve força carregada. El diumenge 27 de gener, L'Estaquirot Teatre representa La pastissera i els follets. El 17 de febrer, El Replà Produccions posa en escena el clàssic Bambi, una vida al bosc. El diumenge 10 de març hi haurà sessió de circ amb Desastrosus Cirkus i l'obra Aquí no hi ha ningú. El 28 d'abril, la companyia de dansa Núria Serra representarà Els colors del Tic Tac. I, finalment, el 12 de maig L'Evocador Produccions programa un musical familiar basat en Patufet. Totes les sessions de Diumenges en família es fan a les 12 hores.

Podeu descarregar-vos-en la programació completa en PDF aquí

9-1-2013
Cultura
Espectacles