Deltebre organitza la primera jornada Exportem Cultura

0
Serà dissabte, 23 de març, a l'Espai de Creació Enclave, que vol ser, per unes hores, un espai de cruïlla per parlar, reflexionar i construir reptes de futur en el món de la creació i la cultura

Jornada Exportem Cultura a Deltebre

L’àrea de Cultura de Deltebre prepara la primera edició de la jornada Exportem Cultura, un espai de reflexió i debat de la cultura en l'àmbit del territori.

Les Terres de l’Ebre compten amb un notable potencial en els àmbits de la creació i la producció cultural com ara la música, les lletres i les arts de l’espectacle, les arts visuals i les artesanies. Deltebre vol ser, per unes hores, un espai de cruïlla per parlar, reflexionar i construir reptes de futur en el món de la creació i la cultura.

La jornada té com a objectius: posar de manifest el potencial en els àmbits de la creació i la producció cultural a les Terres de l’Ebre per contribuir positivament al desenvolupament del territori i a enriquir la seva imatge i atractivitat. Conèixer propostes innovadores al territori i la seva repercussió, així com experiències personals en el camp de la creativitat i la cultura viscudes des de fora del territori i establir unes conclusions amb relació als recursos, l’oferta i el consum cultural i les perspectives de futur.

El regidor de Cultura, Joan Alginet, feia una crida a la participació perquè en aquesta jornada “es plantejaran vies de futur, alternatives, propostes i reflexions per tal que la cultura de les Terres de l’Ebre siga una cultura amb projecció, ambició, amb capacitat de mirar al futur amb optimisme”.

Exportem Cultura inclourà dos taules d’experiència: Indústria cultural, Viure de la cultura a les nostres terres i Exportem cultura, La cultura viscuda des de fora, així com una exposició col·lectiva de diferents artistes.

La jornada Exportem Cultura tindrà lloc el dissabte 23 de març a l’Espai de Creació Enclave i la inscripció, totalment gratuïta, es pot formalitzar a la web de l’Ajuntament de Deltebre (www.deltebre.cat).

Vegeu-ne programació completa aquí

18-3-2013
Cultura