El calendari del VI Circuit de Curses per Muntanya de les Terres de l’Ebre d'enguany inclou 21 curses

0
La cursa de les II Torres de Campredó hi donarà el tret de sortida diumenge. A més, la nova edició comptarà amb dos proves puntuables més, Gandesa i Tivenys

calendari circuit Terres de l'Ebre de curses de muntanya 2013

La representant territorial de l’Esport, Cinta Espuny, juntament amb el president de l’Associació de Curses per Muntanya de les Terres de l’Ebre, Jordi Bort, han presentat la sexta edició del Circuit de Curses per Muntanya de les Terres de l’Ebre, que s’enceta diumenge, 13 de gener, amb la Cursa de les II Torres de Campredó, que inclou tres modalitats: cursa de muntanya, marxa i canicròs.

Davant la consolidació d’aquest circuit, s’està treballant en l’elaboració d’un protocol d’organització d’esdeveniments esportius que requereixen una coordinació de diferents àmbits administratius. Una de les actuacions que inclou aquest document és la sensibilització i formació d’aquests esportistes i la primera sessió del cicle de conferències tindrà lloc aquest dissabte 12 de gener, a les 20.00 h, al Casal Francesc Llop de Campredó, que anirà a càrrec dels ponents Javier Santillana, amb Patologies de genoll en els esportistes, i Rafa Flores, amb Què és entrenament? Aspectes importants de les càrregues a l’hora de planificar la competició. Importància de la força en les curses de fons i ultrafons.

El VI Circuit de Curses per Muntanya 2013 presenta un calendari amb 21 curses, consolidant el nombre del 2012 però augmentant el nombre de curses puntuables a 15, ja que s’inclouen també Gandesa i Tivenys.

Més informació
www.circuitebre.cat/calendari-2013.php

10-1-2013
Esports