El Consell de la Terra Alta cedeix les bicicletes adaptades de la Via Verda a una empresa d’Arnes

0
Les Roques Natura serà l'encarregada de gestionar durant un any les tres bicicletes adaptades propietat del Consell de la Terra Alta que donen servei als usuaris de la Via Verda amb alguna minusvalidesa

El Consell Comarcal de la Terra Alta cedeix les bicicletes adaptades de la Via Verda a l’empresa Les Roques Natura, d’Arnes

L'empresa Les Roques Natura, ubicada a Arnes, és l'encarregada de gestionar d'ara endavant i durant un any les tres bicicletes adaptades propietat del Consell Comarcal de la Terra Alta que donen servei als usuaris de la Via Verda que tenen alguna minusvalidesa. Aquests vehicles se cedeixen de manera gratuïta i cada any se'n fa càrrec de la gestió una empresa de serveis turístics diferent.

L’any 2010 prop de 10.000 clients de Sanitas van fer possible amb un clic de ratolí que aquesta mútua sanitària donés 30 bicicletes adaptades per a persones amb discapacitat a 10 vies verdes espanyoles. La Via Verda de la Terra Alta va ser la segona més valorada, amb més de 1.000 vots, és per això que la Fundación También, amb conveni amb Sanitas, va lliurar aquestes bicicletes adaptades (handbikes i tricicles especials) al Consell Comarcal de la Terra Alta.

El Consell Comarcal de la Terra Alta va cedir aquestes bicicletes a les empreses de la comarca que operen a la Via Verda mitjançant conveni i amb una rotació anual que va començar per les empreses Montsport i Esgambi, ubicades a Horta de Sant Joan, i Serveis Turístics Rural Sports, ubicada a Arnes.

L’ús de les bicicletes, durant els tres anys que han estat funcionant, ha estat especialment sol·licitat en el tram accessible de Via Verda de la Terra Alta que va de Bot fins al paratge de la Fontcalda (Gandesa). Aquesta acció conforma la Via Verda de la Terra Alta com un dels llocs de referència per al turisme accessible.

31-7-2013
Turisme