El Palau Robert de Barcelona, escenari de la presentació dels principals atractius turístics de les Terres de l’Ebre

0
S'hi van presentar el llaüt 'Lo Roget', que recorrerà l’Ebre entre Ascó i Miravet, i la campanya 'Tortosa, ciutat del Renaixement. Cultiva l'art de viure!' amb l'espot protagonitzat per Pere Ponce, Sílvia Sabaté i Belén Fabra

 


El Palau Robert de Barcelona, el principal punt d'informació de la ciutat, va ser ahir l'escenari de la presentació dels principals atractius turístics de les Terres de l’Ebre. Per una banda, Ascó va presentar el llaüt turístic Lo Roget, una embarcació que recorrerà l’Ebre entre Ascó i Miravet amb l'objectiu de promocionar turísticament el territori mitjançant la navegació fluvial. I per l'altra, Tortosa hi presentava els seus actius turístics amb una exposició i una campanya de promoció.

Presentació de llaüt 'Lo Roget' al Palau Robert de Barcelona

'Lo Roget'
El llaüt Lo Roget és una rèplica de les embarcacions tradicionals de transport de mercaderies que fins a principis de segle XX recorria el riu Ebre. L’embarcació realitza el recorregut Ascó-Miravet-Ascó i té capacitat per a 53 persones. Mitjançant l’audició de guies en cinc idiomes (català, castellà, anglès, francès i rus) es recreen els recorreguts que realitzaven els llaüters. L’Ajuntament d’Ascó, en col·laboració amb la direcció general de Turisme, va impulsar el projecte del llaüt Lo Roget, que va ser construït a Sant Carles de la Ràpita.

Presentació d'exposició i campanya de promoció turística de Tortosa al Palau Robert
 
Exposició 'Tortosa i les Terres de l’Ebre’
Els jardins del Palau Robert acollien la presentació de la mostra Tortosa i les Terres de l'Ebre. L’esplendor d’una època, d’un riu i d’un territori, formada per una trentena d’imatges del fotògraf Òscar Lanau, que s’articula a través de tres eixos temàtics: el Renaixement a Tortosa i les Terres de l'Ebre, el riu Ebre i la navegació fluvial, i la Via Verda de la Vall de Safan que transcorre entre el Port i el delta de l'Ebre, i es podrà veure fins al mes d’agost. que es podrà visitar fins al 31 d'agost.

Anunci promocional de Tortosa amb els actors Sílvia Sabaté, Belén Fabra i Pere Ponce

L'acte de promoció turística es va completar amb la preestrena de la campanya de comunicació Tortosa, ciutat del Renaixement. Cultiva l'art de viure!, que podrà veure's en diferents mitjans de comunicació del país i que està protagonitzada pels actors tortosins Pere Ponce, Sílvia Sabaté i Belén Fabra.
Si voleu visualitzar l'espot, cliqueu en aquest enllaç.
I si en voleu veure el making off al Youtube: http://bit.ly/11vDX2I

18-6-2013
Turisme