El Passaport Gastronòmic, una iniciativa per dinamitzar la gastronomia, la restauració i el turisme

0
Aquesta proposta comprèn una oferta formada per 28 establiments de restauració i vuit productors de les comarques del Maestrat, Matarranya, Ports, la Tinença i el Montsià

Passaport gastronòmic Terres de l'Ebre

El Passaport Gastronòmic és una iniciativa per dinamitzar la gastronomia, la restauració i el turisme gastronòmic de les comarques del Maestrat, Matarranya, Ports, la Tinença i el Montsià impulsada per Evadirte.com i Mira que bo!

Aquesta proposta comprèn una oferta formada per 28 establiments de restauració i vuit productors de les comarques del Maestrat, Matarranya, Ports, la Tinença i el Montsià. Com a instruccions bàsiques per al seu funcionament, cal visitar almenys vint restaurants i cinc experiències gastronòmiques. Cada visita es plasma en un segell en el passaport, que es tradueix en punts depenent de la despesa efectuada. Uns punts que es podran anar canviant, en els diferents establiments integrats, a través de la plataforma Olepoints. El sistema de punts funciona de forma molt senzilla, ja que els usuaris reben els punts al seu telèfon mòbil, a través d’un SMS. A més, cada cinc visites a un restaurant o visita gastronòmica els usuaris rebran un regal gastronòmic.

El Passaport Gastronòmic té un preu de 3 € i es pot adquirir a través de la pàgina web de www.evadirte.com/passaport, tot i que com a campanya promocional aquests s’estan distribuint de forma gratuïta. Els seus responsables es marquen com a objectiu posar en marxa, a mitjà termini, un Passaport Express que anirà enfocat al públic turístic, ja que el públic objectiu d’aquest Passaport Gastronòmic el formen els habitants del territori i visitants freqüents.

25-2-2013
Gastronomia
Turisme