Els Premis Gourmand reconeixen 'La cuina del delta de l'Ebre' i 'La pastisseria i la cuina de la garrofa'

0
Aquests dos llibres, publicats enguany per Onada Edicions, han rebut la distinció de millor llibre de cuina mediterrània i millor llibre de postres, respectivament

Llibres Onada Edicions reconeguts als premis Gourmand

Dos llibres que Onada Edicions ha publicat enguany dins la col·lecció gastronòmica La teca, La cuina del delta de l'Ebre i La pastisseria i la cuina de la garrofa, han sigut reconeguts amb els Premis Gourmand, una referència mundial pel que fa a la publicació de llibres gastronòmics i enològics.

La cuina del delta de l'Ebre, millor llibre de cuina mediterrània
El receptari de l'Associació Local de la Dona de la Cava ha sigut el guanyador a Espanya i a Catalunya de la categoria Best Mediterranean Cuisine Book-Dun Gifford Award.

La pastisseria i la cuina de la garrofa, millor llibre de postres
Per la seua banda, les propostes amb garrofa de la Fundació Alícia i diversos restauradors i pastissers catalans ha rebut el reconeixement com a Best Desserts Book d'Espanya i Catalunya.

La final, a París
Ara, aquestes dos obres estan classificades per a la final Best in the World de les seues categories corresponents, on es trobaran propostes vingudes d'arreu del món. Els Premis Gourmand s'atorgaran el dissabte 23 de febrer del 2013 al teatre Le Carrousel du Louvre de París, en el marc de la Paris Cookbook Fair.

Més informació
premsaonada.blogspot.com.es
 

18-12-2012
Cultura
Gastronomia