La companyia Enclave Arts del Moviment, de Roberto Olivan, prepara el seu nou espectacle a Deltebre

0
'A place to bury strangers' és el nou espectacle que el coreògraf tortosí hi està preparant per estrenar-lo el 18 de gener al Mercat de les Flors de Barcelona

Roberto Olivan preparant nou espectacle a Deltebre

La companyia Enclave Arts del Moviment, del coreògraf tortosí Roberto Olivan, prepara un nou espectacle per estrenar-lo el 18 de gener al Mercat de les Flors de Barcelona, els assajos i la preparació del qual s’estan fent a Deltebre des de fa unes setmanes, on estaran treballant fins a finals de desembre, i al gener anirant directament a fer els darrers preparatius sobre l'escenari abans de l’estrena de l'obra. Al Teatre Mercat de les Flors de Barcelona hi actuaran dos setmanes i després començaran la gira.

El títol de l'espectacle és en anglès, A place to bury strangers (que es podria traduir com El cementeri dels Estranys) pel caràcter i la projecció internacional que hi volen donar. Aquest espectacle tindrà com a característica principal que es farà amb el públic a les quatre bandes, en lloc del tradicional públic frontal amb només un punt de vista. També cal destacar que la composició musical esta feta per Laurent Delforge, amb qui el director Roberto Olivan ja ha treballat altres cops i que farà una creació musical electrònica inèdita per a aquesta obra.

Més informació
www.deltebre.org

28-11-2012
Arts escèniques