La Ràpita, la població més optimista del gener a Catalunya Ràdio

0
Aquesta victòria representa que divendres, 25 de gener, l’equip d’'Els optimistes', conduït per Àngel Llàcer i Manu Guix, serà a la sala d’actes del Casal Cultural El Maset, d’11.15 h a 13.00 h, per gravar el programa en directe

La Ràpita, la població més optimista del gener a Catalunya Ràdio

La Ràpita ha guanyat el concurs La població més optimista del gener, que organitza el programa de Catalunya Ràdio Els optimistes, conduït per Àngel Llàcer i Manu Guix. El dimarts 15 de gener es va acabar el termini de votacions per escollir la població més optimista entre quatre candidates: la Ràpita, Amposta, Tortosa i l’Ampolla. La Ràpita ha acabat imposant-se a la resta després de protagonitzar un frec a frec amb l’Ampolla, que n'ha quedat segona.
El percentatge de vots ha sigut el següent:
La Ràpita: 50,5%
L’Ampolla: 34,3%
Tortosa: 8,4%
Amposta: 6.8%
La victòria de la Ràpita representa que divendres, 25 de gener, l’equip d’Els optimistes serà a la sala d’actes del Casal Cultural El Maset, d’11.15 h a 13.00 h, per gravar el programa en directe, amb accés lliure i gratuït a tothom. Entre els assistents se sortejarà una càmera digital compacta Panasonic Lumix.
Cal destacar la mobilització ciutadana que, a títol individual, ha demanat el suport a la Ràpita a través de les xarxes socials.

Més informació
www.turismelarapita.com

22-1-2013
Societat