La Ràpita repartirà dissabte 2.000 racions de llagostins cuinats pels restauradors locals

0
Serà al pavelló firal a partir de les 12 h, amb la participació de deu restaurants locals, la Confraria de Pescadors Verge del Carme i productors agroalimentaris del Col·lectiu de Cuina de la Ràpita-Delta de l’Ebre

Llagostins de la Ràpita

El pavelló firal de Sant Carles de la Ràpita acollirà dissabte, 1 de desembre, la desena Diada del Llagostí, que obrirà les portes al públic a les 12 hores, i serà inaugurada per Joan M. Roig, gerent de l’àrea econòmica i de patrimoni del Servei Català de la Salut i exalcalde d’Amposta.

En la 10a Diada del Llagostí participaran deu restaurants locals i la Confraria de Pescadors Verge del Carme, amb la col·laboració de diversos productors agroalimentaris de les Terres de l’Ebre, com Arròs Montsià, Olis ST Montsià o vins de la DO Terra Alta, que són membres del Col·lectiu de Cuina de la Ràpita-Delta de l’Ebre.

Durant la diada està previst que es repartisquen 2.000 racions de llagostins cuinats amb diferents receptes, tant tradicionals com innovadores. Enguany, el preu del tiquet de degustació serà de 5 euros per ració, amb pa i consumició inclòs.

La Ràpita allarga la campanya de promoció del llagostí
Complementant la diada gastronòmica de dissabte, els restaurants participants oferiran uns menús especials al preu de 38 euros (IVA inclòs), que es podran degustar als seus establiments entre els dies 1 i 16 de desembre, en el marc de les Jornades Gastronòmiques del Llagostí. Durant aquests dies, l’Estació Nàutica del municipi oferirà descomptes d’un 10% en les reserves d’activitats.

Podeu descarregar-vos-en els menús aquí

29-11-2012
Gastronomia