La Ràpita serà present al saló nàutic més important d’Alemanya

0
Del 19 al 27 de gener Sant Carles de la Ràpita tindrà una presència destacada en el saló nàutic de referència del mercat alemany: Düsseldorf

La Ràpita, al saló nàutic de Düsseldorf (Alemanya)

El Saló Nàutic de Düsseldorf (Alemanya) és una de les principals cites de la indústria internacional d'esports aquàtics. Amb 250.000 visitants de més de seixanta països, és tot un referent, i les dades ho expliquen: 1.656 expositors de 62 països, amb disset pavellons de diferents sectors de la indústria nàutica: iots, esports aquàtics, equips i accessoris, etc.

Sant Carles de la Ràpita hi tindrà enguany una presència destacada. L’Oficina de Turisme disposarà d’un mostrador dins l’estand de l’Associació Catalana de Ports Esportius, del qual forma part Marina Sant Carles. També hi serà present a través de l’Associació Catalana d’Estacions Nàutiques, que disposarà d’un mostrador en l’estand de 41 m2 que aportarà l’Associació Espanyola d’Estacions Nàutiques.

D’aquesta manera, la Ràpita pretén obrir mercat a Alemanya i difondre els seus productes –comercialitzats a través de l’Estació Nàutica de la Ràpita– al mercat alemany. La internacionalització és un dels principals objectius d'aquesta destinació com una estratègia per diversificar els visitants i alhora promoure la desestacionalització a través de l’oferta turística que ofereix la badia dels Alfacs.

Per a més informació
www.boat-duesseldorf.com
 

14-1-2013
Turisme