La revista 'Sàpiens' tria Tortosa per a una jornada lúdica i cultural de promoció del patrimoni de la ciutat

0
Conferències sobre el Renaixement, visites guiades, trobada de blocaires, tallers infantils o un ral·li de cotxes clàssics, entre les activitats previstes

Vista panoràmica de Tortosa

La revista Sàpiens, amb la col·laboració de les revistes Descobrir i Cuina, organitza el dissabte 11 de maig la quarta edició del Dia Sàpiens, que enguany es farà a la ciutat de Tortosa. Es tracta d’una jornada d’activitats culturals i lúdiques que serviran de preparació per a la Festa del Renaixement, ja que es duran a terme un seguit de conferències i taules redones a càrrec d’historiadors especialistes en aquest període històric. Les activitats es complementaran amb tallers, visites guiades pels indrets més emblemàtics de la ciutat, escenificacions relacionades amb la Festa, una trobada de blocaires per parlar de la cuina del Renaixement i, entre molts altres actes, també tindrà lloc un ral·li a càrrec dels Amics dels Clàssics patrocinat per Cerveses Moritz.

El conjunt de les activitats està pensat per a públics de totes les edats i és un dia ideal per gaudir amb la família. Abans que a Tortosa, el Dia Sàpiens s’ha celebrat a l’Espluga de Francolí (2010), Sant Cugat del Vallès (2011) i Olot (2012), havent assolit cada edició un important èxit de participació. Per assistir-hi no cal fer cap inscripció prèvia, i tots els actes, entre els quals hi ha moltes activitats pensades per a infants, són gratuïts i oberts a tothom. Es pot fer un seguiment de la programació a través de l’espai web www.sapiens.cat.

L’organització del 4t Dia Sàpiens compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tortosa i de la Direcció General de Turisme en el marc del Pla de foment turístic de Tortosa.

13-2-2013
Turisme