La V Fira de Nadal al nucli antic de Tortosa tindrà un nou recorregut i més activitats

0
Del 7 al 9 de desembre, els més menuts hi trobaran activitats com ara unflables, cantades de nadales, Caga Tió, 'Els pastorets', xocolatada i tallers de dibuix o globoflèxiaLa quinta edició de la Fira de Nadal al nucli antic de Tortosa iniciarà a la seua oferta comercial i lúdica divendres, 7 de desembre, i romandrà oberta fins diumenge 9, tot inaugurant un nou recorregut de caràcter circular que inclou els carrers de la Rosa, Olivera, Taules Velles i Ciutat.

Pel que fa a un dels indrets tradicionals de la fira, la plaça de l'Absis, es convertirà en un espai lúdic on els més menuts trobaran activitats com atraccions unflables, cantades de nadales, els espectacles del Caga Tió i d'Els pastorets, xocolatada popular, i tallers de dibuix o de globoflèxia. L'horari de la fira serà divendres, de 17 h a 21 h, i dissabte i diumenge, de 10 h a 21 h.

Així mateix, la fira inclourà la tradicional exposició de pessebres, que enguany s'amplia amb més diorames, una exposició de troncs de Nadal i una activitat benèfica, El Rastrillo del Projecte Arce, organitzat per Càrites Tortosa.

D'altra banda, el Taller de Cinta Dalmau, al carrer Ciutat, inaugurarà l'Artenfira.cat 2012, amb més de vint artistes, que romandrà oberta fins al 8 de gener.

3-12-2012
Fires