Les Jornades Gastronòmiques de la Galera d'Alcanar inclouen enguany oferta d'allotjament

0
Del 8 de febrer al 10 de març quinze restaurants locals oferiran menús al voltant de la galera en el moment òptim de pesca d'aquest crustaci propi de la zona

Jornades de la Galera a Alcanar

Del 8 de febrer al 10 de març, quinze restaurants, membres del Club Gastronòmic Local, participaran en les Jornades Gastronòmiques de la Galera d’Alcanar, les Cases d’Alcanar i Alcanar Platja.

En edicions anteriors, Alcanar havia celebrat Jornades Gastronòmiques dedicades conjuntament als cítrics i la galera, però en aquesta ocasió han decidit organitzar dos jornades diferenciades, cadascuna dedicada a un d’aquests dos productes, molt propis de la producció agrícola i pesquera d’Alcanar i les Cases d’Alcanar. Així, fa un parell de mesos es van celebrar les Jornades Gastronòmiques dels Cítrics, en el moment de collita d’aquest fruit, i ara és el torn de les jornades dedicades a la galera. D’aquesta manera, els restaurants participants oferiran durant un mes, menús amb aquest crustaci com a protagonista, en el seu moment òptim de pesca.

Les Jornades Gastronòmiques de la Galera, a més, estan complementades per una oferta d’allotjament turístic amb preus especials que inclouen allotjament i menú especial de les jornades.
Podeu descarregar-vos-en el programa aquí

Més informació
www.alcanar.org

6-2-2013
Gastronomia