L'escriptor i fotògraf Jordi Bastart publica una guia turística de les Terres de l'Ebre

0
Editada per Cossetània, aquesta obra difon els atractius del territori a través de capítols dedicats al delta de l'Ebre, la serra del Montsià, el parc natural del Port, la vall de l'Ebre, les serres de Pàndols, Cavalls i la Fatarella; les platges, i els productes i festes gastronòmiques

Presentació d'una nova guia turística de les Terres de l'Ebre

El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona ha col·laborat en l'edició de la guia turística Terres de l'Ebre, editada per Cossetània Edicions dins la col·lecció Azimut. L'obra, amb textos i fotografies de l'escriptor i fotògraf Jordi Bastart, difon tots els atractius del territori a través de capítols temàtics dedicats al delta de l'Ebre, la serra del Montsià, el Parc Natural dels Ports, la vall de l'Ebre, les serres de Pàndols, de Cavalls i de la Fatarella; les platges, i els productes i festes gastronòmiques.

Aquesta nova publicació vol contribuir a augmentar les visites a les Terres de l'Ebre, recentment declarades reserva de la biosfera, un territori que esdevé un important pol d'atracció d'un turisme respectuós amb el medi ambient i amant de la cultura, la gastronomia i les tradicions. En el primer semestre d'enguany, hi han arribat 200.000 turistes, amb un total de 500.000 pernoctacions.

La guia turística Terres de l'Ebre té 120 pàgines, i se n'ha fet una tirada de 5.000 exemplars, a un preu de venda de 13,90 €. Es distribuirà a totes les comarques de parla catalana.

22-7-2013
Turisme