L'operador turístic danès Sydens Feriehuse visita les Terres de l'Ebre

0
Els agents d’aquest operador van conèixer les poblacions d’Arnes, Horta de Sant Joan, Gandesa i Miravet, un taller d’elaboració d’espelmes amb cera d’abella, la Via Verda, el Centre Picasso, els vins amb DO de la Terra Alta, el pas de barca de Miravet i el barri dels canterers.

Operador turístic danès a Arnes

Representants de l’operador turístic danès Sydens Feriehuse han visitat recentment les Terres de l’Ebre per descobrir les potencialitats del territori amb relació al turisme rural. El Patronat de Turisme de la Diputació a les Terres de l’Ebre ha organitzat el programa de visites de què han gaudit els agents turístics, que han arribat a les comarques ebrenques de la mà de l’Agència Catalana de Turisme.

Sydens Feriehuse, amb seu a Copenhaguen, es va crear l’any 2005 i està especialitzat en el turisme rural exclusivament a Catalunya. Els seus clients no són només danesos; de fet, aquest mercat representa vora un 15% dels seus clients, que també són d’altres mercats europeus com ara França, Regne Unit, Holanda o mercats internacionals com els Estats Units. Els seus clients són famílies amb un poder adquisitiu mitjà alt i alt, interessats a descobrir les tradicions i la cultura catalana i que cerquen l’autenticitat i exclusivitat de les activitats.

Actualment Sydens Feriehuse ofereix als clients (uns 15.000 visitants anualment) prop de 200 allotjaments rurals arreu de Catalunya. Els agents d’aquest operador van conèixer les poblacions d’Arnes, Horta de Sant Joan, Gandesa o Miravet; un taller d’elaboració d’espelmes amb cera d’abella, la Via Verda, el Centre Picasso, els vins amb DO de la Terra Alta, el pas de barca de Miravet o el barri dels canterers.

El viatge de familiarització ha sigut organitzat pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona a les Terres de l’Ebre, amb la col·laboració d’Artesania en cera d’abella Teresa Pallarès, el Centre Picasso, Montsport, el Consell Regulador de la Denominació d’Origen Terra Alta i el Celler Cooperatiu de Gandesa, l’Ajuntament de Miravet i el canterer Josep Papaseit.

27-11-2012
Turisme