Mel Múria fa el salt al mercat internacional amb ArtMuria, una mel de luxe

0
Una de les empreses apícoles més antigues del Perelló, fundada el 1810, presenta una mel amb alta concentració de pol·len per posicionar-se en el mercat gurmet i iniciar l’expansió internacional

ArtMuria, mel de luxe amb alt contingut en pol·len

Una de les empreses apícoles més antigues del Perelló, Mel Múria, que encadena sis generacions d’apicultors des del 1810, vol entrar en el mercat internacional amb força oferint la millor selecció de les varietats de mel que produeix. I ho farà a través de la marca ArtMuria, un producte destinat als consumidors gurmets que busquen una mel de luxe, el tret distintiu de la qual és el seu alt contingut en pol·len, que duplica o fins i tot triplica l’habitual.

La col·lecció d'ArtMuria consta de quatre varietats: romer, taronger, alta muntanya i bosc. Es comercialitza en diversos formats: des d’envasos de 440 g als més petits de 40 g, i els preus oscil·len entre els 30 € i els 60 €.

ArtMuria serà presentada a la fira SIAL de París entre els dies 19 i 23 d’octubre i es posarà a la venda en els establiments i cadenes més prestigioses del món. Els clients potencials estan a Europa, els Estats Units i els països del Golf Pèrsic.

Presentació d'ArtMuria a l'hotel Villa Retiro de Xerta

ArtMuria va ser presentada dimecres passat, 8 d'octubre, al restaurant de l'hotel Villa Retiro de Xerta, distingit amb una estrella Michelin, pel xef Fran López, que va preparar diverses receptes amb la mel com a principal protagonista. L'acte va comptar amb la participació del president de la Cambra de Comerç, José Luis Mora, i de Rosa M. Peig, directora territorial de Governació i Relacions Institucionals de la Generalitat de Catalunya a les Terres de l’Ebre.

Plats preparats pel xef Fran López de l'hotel restaurant Villa Retiro de Xerta amb ArtMuria

10-10-2014
Gastronomia