Mercè Sampietro, Berto Romero i Joan Pera, caps de cartell de la nova temporada teatral de Tortosa

0
La programació estable del Teatre auditori Felip Pedrell inclou teatre, música, dansa i espectacles infantils

Programació del Teatre auditori Felip Pedrell de Tortosa 2013

Alguns dels noms més consolidats de l'escena catalana, com ara Mercè Sampietro, Berto Romero, Joan Pera o Carles Canut, protagonitzen la cartellera de la nova temporada del Teatre auditori Felip Pedrell de Tortosa. Teatre, música, dansa i espectacles familiars conformen l'oferta dels propers quatre mesos d'aquest teatre, període durant el qual es farà una nova edició del Festival de Música Felip Pedrell i la Mostra de Teatre Amateur, que es presentaran properament.

En l'apartat de teatre, el 25 d'octubre es representarà Sí, primer ministre, una sàtira política basada en la popular comèdia de la BBC, dirigida per Abel Folk i protagonitzada per Joan Pera i Carles Canut.

L'actriu Mercè Sampietro protagonitzarà '9 maletes' a Tortosa

Mercè Sampietro, una actriu consagrada del nostre país, i amb una dosi de popularitat suplementària pel seu paper protagonista a la sèrie La Riera de TV3, protagonitza 9 maletes, un thriller musical, amb tocs de comèdia, el divendres 13 de desembre.

El diumenge 24 de novembre, un dia abans de la commemoració del Dia internacional contra la Violència de Gènere, es representarà l'espectacle de dansa For ever and a day,  de la companyia Mar Gómez.

El televisiu Berto Romero visita la ciutat el 20 de setembre, amb l'espectacle Berto sigue con nosotros.

El Teatre auditori Felip Pedrell ha programat tres espectacles dins dels cicle Diumenges en família. El primer, previst per al 20 d'octubre, és un clàssic, Pinocchio, a càrrec de la companyia Roseland Musical. Diumenge 17 de novembre serà el torn de S'ha acabat el bròquil, un espectacle de música electrònica d'Electrotoylets. I, finalment, La Sireneta, de la companyia Festuc Teatre, es representarà el 22 de desembre.

En l'apartat musical, el diumenge 29 de setembre, la Banda de Música de Tortosa i la Unió Musical l'Artística de Sant Jaume d'Enveja faran el tradicional Concert Memorial Monclús. Dijous 10 d'octubre, la Filharmònica de Cambra de Colònia, amb el seu repertori de clàssics de la música. I, per Nadal, els Quicos no falten a la cita amb el seu públic, aquesta vegada presentant el seu nou disc de 20 anys de jotes i cançons.

Consulteu la programació del Teatre auditori Felip Pedrell

Més informació
www.tortosa.cat

4-9-2013
Arts escèniques