Onze instagramers d'arreu del món fotografien les Terres de l'Ebre

0
En la seua estada han pogut conèixer de primera mà l'ermita i la moleta del Remei d'Alcanar, les oliveres mil·lenàries, la ruta de les muscleres de Sant Carles de la Ràpita, el delta de l'Ebre i Tortosa

Instagramers d'arreu del món fotografien les Terres de l'Ebre

Un grup d'onze instagramers internacionals –ususaris de l’aplicatiu mòbil Instagram, a través del qual modelen les fotografies usant diferents efectes i les comparteixen a través de diferents xarxes socials– visiten aquests dies la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre per conèixer i fotografiar el territori en el marc d'una estada a Catalunya. L’acció l'ha organitzat l’Agència Catalana de Turisme i el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona hi ha col·laborat elaborant el programa de visites pel territori, amb el suport de diversos organismes.

Els participants a aquest viatge, usuaris de l’aplicatiu mòbil Instagram, procedeixen de diferents països, i disposen de nombrosos seguidors: un d’Holanda, amb 253.000 seguidors; un del Japó, amb 111.000 seguidors; un d’Alemanya, amb 310.000 seguidors; un de Dinamarca, amb 112.000 seguidors; un d’Itàlia, amb 99.226 seguidors; dos de l’Estat Espanyol, amb 72.000 i 244.000 seguidors, i un català, amb 62.000 seguidors. La selecció dels participants la va fer l’Agència Catalana de Turisme, amb el suport d’Igers Barcelona.

Durant la seua estada a les Terres de l’Ebre el grup ha visitat Alcanar, on ha pogut conèixer l’ermita del Remei, atansar-se a les oliveres mil·lenàries i descobrir el poblat ibèric de la moleta del Remei, i ha conegut Sant Carles de la Ràpita on ha realitzat la ruta de les muscleres i ha visitat el Parc Natural del Delta de l’Ebre. També han visitat la ciutat de Tortosa. El programa de visites efectuat a les Terres de l'Ebre s'ha confeccionat amb el suport de les oficines de Turisme d’Alcanar i Tortosa, a més del Museu de Terres de l’Ebre, l’Estació Nàutica de Sant Carles de la Ràpita-Delta de l’Ebre, la ruta de les muscleres i musclera de l’avi Agustí, el restaurant Estany-l’Encanyissada, Deltaturístic, Hotel Berenguer IV i restaurant Matadero.

17-6-2013
Turisme