Pili Cugat estrena La Dama del Castell, un recorregut experiencial pel passat i present del castell de Tortosa

0
Aquest personatge enigmàtic carregat de relats i cançons al voltant de la història del castell de la Suda farà les primeres aparicions per Setmana Santa

La dama del castell

“Distingits senyors i senyores, visitants i curiosos, benvinguts al castell de la Suda de Tortosa. Un lloc carregat d’encant i misteri que els convido a conèixer. Jo sóc la que sempre he estat la Dama del Castell, sempre observadora de temps llunyans, acompanyant amb els cinc sentits el dibuixar i desdibuixar dels pobles que aquí han estat..."

Així comença el relat amb què La Dama del Castell acompanya els visitants en un recorregut molt especial pel passat i present del castell de la Suda i el seu entorn. Una experiència única, plena de moments carregats d’emoció en què la Dama canta a un passat d’esplendor de tots aquells pobles que han traçat la realitat que ara ens conviden a conèixer a través d’una proposta turística temptadora.

La Dama del Castell, personatge històric de ficció creat per Pili Cugat, impulsora també de La Jueva de Tortosa, farà les primeres aparicions per Setmana Santa (consulteu horaris) Divendres, a les 11.00 h, la protagonista, abillada amb un vestit d'època, recorrerà els jardins del castell de la Suda mentre relata diferents passatges històrics, com ara l'ocupació sarraïna, la conquesta cristiana o episodis com l'origen de l'orde de l'Atxa, combinats amb cançons interpretades a cappella.

Més informació
Facebook La Dama del Castell
lajuevadetortosa.com

31-3-2015
Turisme

Localització

Javascript is required to view this map.