Presentació de la V edició de les Jornades Gastronòmiques del Corder de la Terra Alta

0
L'acte inaugural tindrà lloc a Arnes el 19 de setembre, amb la intervenció del cantant Pep Sala, que llegirà el pregó inaugural d'unes jornades que s'allargaran fins al 27 d'octubre

Presentació de les V Jornades Gastronòmiques del Corder de la Terra Alta

Aquest dimecres va tindre lloc al Consell Comarcal de la Terra Alta l'acte de presentació de la quinta edició de les Jornades Gastronòmiques del Corder de la Terra Alta, que s'allargaran del 20 de setembre al 27 d'octubre de 2013 en dinou restaurants de la comarca.

Organitzades pel Consell Comarcal, l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de la comarca, l'Associació de Turisme Rural i els consells reguladors de les denominacions d'origen del vi i l'oli de la Terra Alta, l'acte inaugural tindrà lloc a Arnes el 19 de setembre, amb la intervenció del cantant Pep Sala, que en llegirà el pregó inaugural.

Disset cases rurals i d'allotjament s'han sumat a la iniciativa, oferint descomptes en les pernoctacions a les persones que hagen degustat un menú del corder.

En l'acte de presentació d'aquestes jornades s'ha donat a conèixer el disseny del cartell anunciador, obra de l'artista de Corbera d'Ebre Josep Cañada.

Més informació
Blog Jornades Gastronòmiques del Corder de la Terra Alta

25-7-2013
Gastronomia