Primer esdeveniment agroalimentari de l'any a la Terra Alta: la Festa del Vi Novell i de l’Oli Nou a Bot

0
Serà dissabte, 19 de gener, i comptarà amb la periodista Tana Collados, directora del programa 'Cuines' de la Televisió de Catalunya, com a pregonera d'aquesta festa

Festa del Vi Novell i de l'Oli Nou a Bot

La societat cooperativa Agrícola Sant Josep, de Bot ha organitzat per aquest dissabte, 19 de gener, la primera edició de la Festa del Vi Novell i l'Oli Nou, el primer esdeveniment de l'any al voltant dels productes agroalimentaris que s'organitza a la comarca de la Terra Alta.

Aquesta és la primera festa de la Terra Alta de l’any dedicada al vi i a l’oli nou. La pregonera de la festa serà la periodista Tana Collados, directora del programa Cuines de la Televisió de Catalunya. Hi haurà una barra on es podran degustar tots els vins de l’Agrícola Sant Josep i un aperitiu acompanyat pels sabors de temporada del Novell de Bot 2012 (DO Terra Alta) i de l’oli d’oliva verge extra (DOP Oli de Terra Alta) de la nova collita. Tot plegat amenitzat per l’actuació musical en directe de David Espinós i Joan Robles duet.


Programa
10:30 h Obertura de les portes del celler i de la barra de vins de l’Agrícola Sant Josep.
11:00 h Salutació i pregó, a càrrec de Tana Collados.
11:15 h Aperitiu acompanyat pel vi Novell de Bot i de l’oli nou.
El cost de l’entrada és 5 € per persona i inclou: el préstec d’una copa tastavins, degustació de vins, aperitiu i una ampolla de Novell de Bot (l’ampolla de vi es regalarà fent efectiu el retorn de la copa). La venda de tiquets es farà a l’Agrobotiga (C/ Estació, 2) i la Secció de Crèdit de l’Agrícola Sant Josep (C/ Pau Casals) a partir del dimecres 9 de gener, i el mateix dia de la festa a l’Agrobotiga.

Actes populars amb motiu de la celebració de Sant Antoni
El mateix dia, Bot també celebrà la festa de Sant Antoni, que es concentrarà a la plaça de l’Església. A les 9:45 h hi haurà la benedicció d’animals i un cop finalitzada, la missa en honor a sant Antoni, a les 13:00, hi haurà la subhasta de llenya i ofrena de pastes i dolços típics del poble.

Més informació
www.bot.altanet.org
blogsantjosepwines.com

15-1-2013
Gastronomia
Turisme