Primer tast de la XVIII Fira de l'Oli de les Terres de l'Ebre al mercat de Tortosa

0
La divuitena edició de la Fira de l'Oli de Jesús, que tindrà lloc del 22 al 24 de febrer, aposta enguany per la difusió de l'alta qualitat de l'oli que es produeix en territori ebrenc amb unes jornades que ofereixen menús a 25 €

Presentació de les Jornades Gastronòmiques de la Fira de l'Oli de les Terres de l'Ebre

Com és tradició en la Fira de l'Oli de les Terres de l'Ebre, que des de fa divuit anys se celebra a l'EMD de Jesús, enguany també hi serà present la Mostra Gastronòmica durant els dies 22, 23 i 24 de febrer. Per donar el tret de sortida de les diferents activitats associades a aquesta fira, aquesta setmana els alumnes del mòdul de Cuina del Col·legi Sant Jordi han dut a terme una degustació d'allioli al Mercat municipal de Tortosa.
 
Durant les jornades es podran degustar diferents receptes, com ara carpaccio de peus de porc i ceps, milfulls de foie, bolets i ceba caramel·litzada o xapadillo d'anguila, en els quals no faltarà, per descomptat, l'oli d'oliva de les Terres de l'Ebre. No obstant això, també hi haurà presència d'oli d'altres comunitats autònomes de l'Estat.
 
Margaret Nofre, presidenta de l'associació gastronòmica Platigot, ha explicat que, durant aquests dies, els restaurants adherits a l'associació oferiran un menú de 25 euros on el protagonista serà l'oli d'oliva de les Terres de l'Ebre. El llistat de restaurants que oferiran aquests menús es pot consultar a la pàgina web de Platigot: www.platigot.com.

15-2-2013
Gastronomia