Suspès el concert de Paco Ibáñez a Deltebre

0
El concert que aquest cantautor valencià havia d’oferir a Deltebre el dissabte 17 d’agost dins el marc del festival Bouesia s’ha hagut de suspendre definitivament per raons pressupostàries

El cantautor valencià Paco Ibáñez 
El concert que el cantautor valencià Paco Ibáñez havia d’oferir a Deltebre el dissabte 17 d’agost dins el marc del festival Bouesia s’ha hagut de suspendre definitivament per raons pressupostàries.

L’Ajuntament de Deltebre, com a organitzador del concert, i l’Associació cultural Rabera de Bouetes, com a promotora del certamen Bouesia, lamenten les molèsties que primer el canvi de data i ara la suspensió definitiva del concert hagen pogut ocasionar als seguidors del cantautor i molt especialment a aquells que ja n'havien adquirit entrades anticipades, que des del 15 de juny es podien comprar per internet. A tots els afectats se’ls retornaran els diners.

En tot moment el cantautor Paco Ibáñez ha mostrat bona voluntat i predisposició per actuar a Deltebre dins el festival Bouesia i ha sigut totalment aliè a la decisió de suspendre el concert.

L’actuació que Paco Ibáñez havia d’oferir a Deltebre formava part de la gira internacional que el músic està duent a terme per presentar el seu últim disc Paco Ibáñez canta a los poetas latinoamericanos. A Deltebre, havia de tocar acompanyat per la cantautora tortosina Montse Castellà.

29-7-2013
Cultura