Tortosa proposa una nova experiència turística en piragua pel riu Ebre: la Ruta de les Illes

0
L'Ajuntament de Tortosa i l'empresa Beniemocions posen en marxa un producte turístic per navegar en piragua per l'Ebre entre Bítem i Tortosa, descobrint paisatges i racons insòlits de tres illes

Ruta en piragua pel riu Ebre entre Bítem i Tortosa

Tortosa posa en marxa aquest cap de setmana, coincidint amb la XVIII Festa del Renaixement, un nou producte turístic que té el riu Ebre i el turisme actiu com a protagonistes: la Ruta de les Illes, una iniciativa de l'Ajuntament de Tortosa i de l'empresa de serveis turístics Beniemocions.

Es tracta d'una proposta que permet navegar amb piragua per les aigües de l'Ebre fent el trajecte entre Bítem i Tortosa, descobrint els paisatges i racons més insòlits de les tres illes que trobem pel camí: l'Illa d'Audí, l'illa d'Audí petita i l'illa de Jesús.

Les sortides en piragua es fan des de l'embarcador de Bítem. Durant poc més d'una hora, els participants recorren els 7 km que hi ha fins a l'embarcador del Club de Rem. Durant la navegació, els monitors aprofiten per explicar el patrimoni natural que trobem durant el trajecte, especialment el de les tres illes i els seus galatxos. L'arribada a Tortosa, contemplant la façana fluvial, amb l'antic escorxador modernista (seu del Museu de Tortosa), el Palau del Bisbe, el conjunt històric i el castell de la Suda, culmina l'excursió.

El preu per participar en aquesta ruta és de 15 euros/persona per a majors de 14 anys i de 10 euros, fins als 13 anys. No cal formació prèvia. N'hi ha prou amb una xarrada prèvia dels monitors abans d'embarcar. Els promotors d'aquesta iniciativa sempre recullen els participants a l'embarcador del Club de Rem, lloc on també acaba la ruta. Les sortides es fan els dissabtes a les 11.00 h al Club de Rem.

Aquest cap de setmana de la Festa del Renaixement es faran sortides a 3 € per la façana fluvial de Tortosa, amb sortida a l'embarcador de l'Escorxador i arribada al del Club de Rem.

16-7-2013
Turisme