Ulldecona participa en el concurs per l'anunci nadalenc de Freixenet que dirigirà Bigas Luna

0
La ulldeconenca Andrea Marín ha penjat a Youtube un 'brindis per la màgia del destí', on explica la història d'un retrobament en el marc de l'ermita de la Pietat i la serra de Godall de fons

Captura del vídeo d'Andrea Marín per al concurs de Nadal de Freixenet

Enguany Ulldecona i l'ermita de la Pietat podria tindre representació en l'espot nadalenc de Freixenet. I és que la ulldeconenca Andrea Marín participa en el concurs convocat per aquesta empresa de caves catalana a través del Youtube, on ha penjat un brindis per la màgia del destí, perquè continue existint l'essència de la humanitat. Amb la col·laboració de la seua família, Marín explica la història d'un retrobament en el marc incomparable de l'ermita de la Pietat i la serra de Godall de fons. Podeu visualitzar aquest vídeo aquí.

Per primera vegada la coneguda empresa catalana de cava Freixenet basarà el seu anunci de Nadal, que tradicionalment protagonitzaven personatges famosos, en vídeos penjats a Youtube per al concurs on els participants brinden pels seus desitjos.

Les bombolles de Freixenet participaran com cada any en l'anunci, i els autors dels vídeos seleccionats seran recompensats amb 3.000 euros, i el millor guanyarà una beca d'estudis de 20.000 euros.

La selecció i muntatge de l'espot final de Freixenet està en mans del director de cinema Bigas Luna, director de l'anunci del 1992 amb els actors Antonio Banderas i Sharon Stone.

L'anunci es presentarà el 29 de novembre en una festa a la qual assistiran els guanyadors.

16-11-2012
Societat