Un 'mosaic de contrastos' per promocionar el turisme al Baix Ebre

0
El Consell Comarcal edita una publicació on es detallen el Parc Natural del Delta de l’Ebre, el Parc Natural dels Ports, la Via Verda, platges i cales, camins GR, gastronomia, el Renaixement i el patrimoni històric i natural

El Baix Ebre, mosaic de contrastos

L’ens comarcal del Baix Ebre ha presentat la publicació El Baix Ebre, mosaic de contrastos, l’últim dels tres materials turístics dissenyats per tal de promocionar el turisme de la comarca, donar a conèixer els municipis del territori i mostrar els conceptes més representatius que configuren el Baix Ebre.

Aquesta publicació, de 44 pàgines, està dividida en dos parts: en la primera es detallen els conceptes més atractius del territori: el Parc Natural del Delta de l’Ebre, el Parc Natural dels Ports, la Via Verda, platges i cales, camins de gran recorregut, gastronomia, el Renaixement i el patrimoni històric i natural. I la segona part fa un repàs als diferents municipis del territori d’una manera visual.

La presentació del Mosaic de contrastos clou el material turístic editat pel Consell Comarcal del Baix Ebre per aquesta campanya estiuenca. I és que el Mosaic de contrastos s’uneix a la campanya Oberts al turisme en català, presentada el mes de juny passat i realitzada conjuntament amb la Confederació de Comerç de Catalunya, i el tríptic de la Via Verda amb el seu recorregut, que inclou la nova ruta cicloturista que transcorre entre Tortosa i Deltebre que està en procés d’execució.

29-7-2013
Turisme