Vint anys del Tradicionàrius a les Terres de l’Ebre

0
Dissabte, 24 d'agost, l'Hort de Cruells de Roquetes es convertirà una altra vegada en l'Hort de la Música per acollir la vintena edició d'un esdeveniment que aplega música, cultura i artesania, amb Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries com a actuació estel·lar

XX Tradicionàrius a les Terres de l'Ebre

Com cada any des d'en fa vint, cap a finals d'agost, l'Hort de Cruells de Roquetes es converteix en l'Hort de la Música per acollir el Tradicionàrius a les Terres de l'Ebre amb una concorreguda marató de música tradicional. I com ja és tradició, el grup Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries en serà l'actuació estel·lar.

Enguany música, cultura i artesania s'han citat dissabte, 24 d'agost, per celebrar una efemèride que aplegarà gent d'arreu del territori: el XX Tradicionàrius a les Terres de l'Ebre.

El tret de sortida serà a les 17 h, amb una trobada de puntaires, i mitja hora més tard, s'inaugurarà la fira d'artesania i Firaestelada, amb prop de 40 parades previstes en total.
Durant la tarda hi haurà un taller de ball a càrrec d'Anna Codonyer i tallers infantils de Firaestelada de fang.
 
I a partir de les 20.30 h, l'esperada marató de música popular amb: Marsupialis (música amable de benvinguda, Joseret i Rondalla (presentació a ritme de jota cantada), Miquel Gil (presentant el seu disc X Marcianes), Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries (de l'any olímpic a l'any que s'havia d'acabar el món), Ballàgora (el nou ball de plaça) i Els Astorets del Pirineu (ball folk de fi de festa).

Una diada plena de caliu, tradició i festa amb entrada gratuïta.

19-8-2013
Música
Tradicions